Новини :: Турніри

|

Міжнародний турнір з футболу “Кубок Крила Дружби”: регламент, заявочний лист, календар.

Міжнародний турнір з футболу “Кубок Крила Дружби”: регламент, заявочний лист, календар.

У період з 12 по 15 липня 2017 року на футбольних полях Івано-Франківська, Коломиї та Калуша відбудуться матчі міжнародного турніру з футболу “Кубок Крила Дружби”. Даний товариський турнір ініційований Спілкою Української Молоді (США) та Івано-Франківською обласною федерацією. “Кубок Крила Дружби” внесений до Єдиного календаря спортивно-масових заходів Федерації футболу України, який затверджений Виконкомом ФФУ та погоджений Міністерством молоді та спорту України.

Турнір відбудеться під патронатом міських голів Івано-Франківська, Коломиї та Калуша. Участь у даному заході візьмуть команди сформовані із гравці вікової категорії U-16, а саме: “Тепловик-ДЮСШ № 3” Івано-Франківськ, “Карпати” Коломия, ФК “Калуш” Калуш та СYМ (США). Матчі відбудуться на стадіонах МЦС “Рух”, “Хімік” Калуш та “Юність” Коломия.

Міжнародний турнір з футболу “Кубок Крила Дружби” проводиться з метою популяризації футболу в Івано-Франківській області, Україні та США, налагодження дружніх зв'язків між юними футболістами Івано-Франківської області та Спілки Української Молоді в США.

Загальне керівництво змаганнями буде здійснювати Оргкомітет турніру та Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладатиметься на Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ІФФФ. Матчі турніру будуть проводити арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Пропонуємо вашій увазі РЕГЛАМЕНТ турніру, ЗАЯВОЧНИЙ АРКУШ на участь команди у змаганнях та КАЛЕНДАР міжнародного турніру "Кубок Крила Дружби" (WINGS FRIENDSHIP CUP):

12 липня 2017 р.

17.00 (стадіон "Хімік") – ФК "Калуш" (U-16) – СУМ США (U-16)

17.00 (стадіон "Юність") – ФК "Карпати" Коломия (U-16) – "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ (U-16)

13 липня 2017 р.

17.00 (стадіон "Юність") – ФК "Карпати" Коломия (U-16) – СУМ США (U-16)

17.00 (стадіон "Хімік") – ФК "Калуш" (U-16) – "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ (U-16)

14 липня 2017 р. – вихідний

15 липня 2017 р.

10.00 (МЦС "Рух") – ФК "Калуш" (U-16) – ФК "Карпати" Коломия (U-16)

12.00 (МЦС "Рух") – "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ – СУМ США (U-16)

13.30 – урочисте закриття турніру

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу