Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

При обласній федерації створено комітет студентського футболу

При обласній федерації створено комітет студентського футболу

25 квітня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулася нарада, присвячена створенню комітету студентського футболу. В нараді взяли участь в.о. виконавчого директора Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Володимир Пітель, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Михайло Стефанків, голова ІФФФ Тарас Клим, перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора, а також представники вищих навчальних закладів м. Івано-Франківська.

Присутнім була озвучена поточна ситуація з розвитком студентського футболу в Україні. У проведеному діалозі пройшов конструктивний обмін думками, сторони почули аргументи один одного з питань як вийти на новий рівень розвитку обласного студентського футболу.

Першим кроком на шляху покрашення справ у студентському футболі має стати створення Комітету студентського футболу ІФФФ. Відповідальний секретар ІФФФ Олег Волосянко ознайомив присутніх з Положенням майбутнього комітету, який створюється з метою сприяння розвитку і піднесенню рівня студентського футболу в Івано-Франківській області, зростанню його масовості.

Цілями, завданнями та обов'язками Комітету будуть розробка і впровадження в життя програми розвитку студентського футболу в Івано-Франківській області, сприяння досягненню максимально можливого результату студентськими командами області на Всеукраїнському та міжнародному рівні, пропаганда та популяризація студентського футболу серед студентської молоді, організація та проведення обласних змагань серед студентських команд, надання методичної, практичної та іншої допомоги студентським командам, клубам, районним (міським) федераціям у роботі щодо розвитку студентського футболу, співпраця з відповідними Комітетами ІФФФ в межах основних завдань Комітету, вивчення та впровадження передового досвіду розвитку студентського футболу в Україні та в інших країнах.

Очолив новостворений комітет перший заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора. У склад Комітету студентського футболу ІФФФ увійшли: Любомир Маланюк (заступник голови), Ярослав Островський (заступник голови), Дмитро Кравчук (заступник голови), Олег Волосянко (секретар), Володимир Левко, Володимир Крижанівський, Іван Анатійчук, Юрій Сливінський, Юрій Титов, Михайло Несп’як, Володимир Яценко, Лариса Козин, Станіслав Островський, Андріан Крохмалюк, Мирон Острижнюк, Ігор Цурак, Любомир Корнута.

Наостанок наради, яка пройшла в продуктивному ключі, всі присутні отримали по футбольному м'ячу, наданих безкоштовно Федерацією футболу України у рамках програми розвитку масового футболу для аматорських і дитячо-юнацьких обласних футбольних команд.

Створення Комітету студентського футболу ІФФФ – це ще один крок до вибудовування обласної футбольної піраміди.

Комітет студентського футболу
Комітет студентського футболу
Комітет студентського футболу
Комітет студентського футболу
Комітет студентського футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу