Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Комісія з реорганізації затвердила передвиборчі протоколи всіх 45 членів ФФУ

Комісія з реорганізації затвердила передвиборчі протоколи всіх 45 членів ФФУ

В Будинку футболу відбулося засідання Комісії з реорганізації Федерації футболу України. За підсумками роботи Комісії розглянуто три питання: про розгляд керівними органами членів ФФУ рішень XIX Конгресу Федерації, про підведення підсумків по висуненню делегатів від членів ФФУ на Конгрес, який відбудеться 16 червня 2017 р., та про висунення членами ФФУ кандидатур на посаду президента Федерації.

Комісія перевірила та офіційно підтвердила, що отримала всі протоколи засідань керівних органів від 45 членів ФФУ. Відповідно до отриманих документів, всі члени Федерації підтримали рішення XIX Конгресу, зокрема, щодо проведення реорганізації ФФУ. Також, Комісія встановила, що усі 45 членів ФФУ належним чином, відповідно до Статуту Федерації, обрали всіх делегатів для участі в Конгресі, який відбудеться 16 червня 2017 р.

Комісія, відповідно до отриманих витягів з протоколів засідань керівних органів членів ФФУ, визначила, що всіма 45 членами Федерації для участі у виборах президента ФФУ висунута одна кандидатура – чинного керівника Павелка Андрія Васильовича.

Відповідна офіційна інформація та запрошення для участі у майбутньому Конгресі будуть направлені делегатам Конгресу та членам Федерації.

Прес-служба Федерації футболу України