Новини :: Комітет з проведення змагань

|

До уваги керівництва та тренерів футбольних клубів!

До уваги керівництва та тренерів футбольних клубів!

Івано-Франківська обласна федерація футболу звертає увагу керівництва та тренерів футбольних клубів (команд) – учасників обласних змагань з футболу у першій і другій лігах та обласних змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги на систематичні порушення, пов'язані з обліком дисциплінарних санкцій (попереджень та вилучень) футболістів.

Нагадуємо, що згідно Регламенту чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2016-2017 років (Розділ XII. п. 12.16), Регламенту змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області футбольного сезону 2016-2017 років (Ст. 14, п. 16) керівники футбольних клубів (команд), тренери ведуть ретельний облік дисциплінарних санкцій (попередження, вилучення) своїх футболістів і несуть за це повну відповідальність.

З питаннями, пов'язаними з обліком дисциплінарних санкцій у футболістів (кількості попереджень та вилучень), керівники футбольних клубів (команд), тренери можуть звертатись до спеціалістів ІФФФ Іллі Фреїка (дорослі склади) та Тараса Дем'янчука (юнацьки склади).

Комітет з проведення змагань ІФФФ