Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Богородчанах відбувся турнір футбольних династій

У Богородчанах відбувся турнір футбольних династій

16 липня відбувся другий районний турнір футбольних династій. У цьогорічних змаганнях взяли участь 5 династій: Сусликів і Возних з Монастирчан, Сташків з Підгір’я, Клебанів з Богородчан та Ців’юків із Старуні. Ці футбольні баталії викликали чималий інтерес у футбольної громадськості Богородчанського району.

Спочатку команди змагалися у двох групах. У фінальному матчі зустрілися династії Сусликів та Возних. З рахунком 3:1 перемогла футбольна династія Сусликів з Монастирчан, яка стала найсильнішою другий рік поспіль. У склад переможців входили: брати Степан, Василь, Микола, та їхні сини – Степан, Олег, Василь, Андрій, Богдан. Другою на цьому турнірі була династія Возних, яка складалася з братів Михайла, Ярослава, Івана та їхніх синів – Назара, Дмитра, внука Ігоря та племінниці Марійки.

Третє-четверте місця розділили футбольні династії Сташків та Клебанів. Замкнула п’ятірку династія Ців’юків.

Усі учасники районного турніру футбольних династій були нагороджені вимпелами, м’ячами, та грошовими преміями. Також відзначено наймолодшого учасника – десятирічного Богдана Суслика та найстаршого – семидесятирічного Зеновія Клебана.

Турнір футбольних дінастій
Турнір футбольних дінастій
Турнір футбольних дінастій
Турнір футбольних дінастій

Прес-служба Богородчанської районної федерації футболу