Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Кубок району-2017 розіграний у Богородчанах

Кубок району-2017 розіграний у Богородчанах

16 липня на Богородчанському стадіоні імені Михайла Поворозника пройшов фінал Кубку району з футболу.

Першими на футбольне поле вийшли юнаки команд "Карпати" Старі Богородчани та "Скала" Монастирчани. З перших хвилин зустрічі юні старобогородчанці повели атаки на ворота суперника і зуміли ще до перерви забити два голи. Двічі відзначився нападник "Карпат" Віталій Іванків, який у середині другого тайму встиг оформити хет-трик. Четвертий гол забив Василь Яремко. У підсумку, 4:0 – переконлива перемога юнацької команди зі Старих Богородчан.

У вирішальному матчі дорослих складів зустрілися цьогорічний чемпіон і срібний призер районного чемпіонату СФК "Богородчани" і команда "Карпати" Старі Богородчани.

Гра пройшла у напруженій боротьбі. Богогродчанські футболісти у своїй першій атаці зуміли відзначитися. Це зробив їхній капітан команди Олег Фафлей. Надалі суперники продовжували створювати гольові моменти, але м’яч обминав ворота.

За п'ятнадцять хвилин до закінчення гри нападник команди з районного центру Юрій Сенич подвоїв рахунок. Старобогородчанцям вдалося тільки забити гол престижу. Перед фінальним свистком арбітра відзначився півзахисник "Карпат" Володимир Магдій. Перемога футболістів Богородчан 2:1.

Після закінчення фінальних матчів відбулося нагородження команд. Заступники Богородчанської райдержадміністрації Василь Петришин та Василь Поштарюк, заступник голови районної ради Ігор Семків, депутат обласної ради Манолій Піцуряк та голова Богородчанської районної федерації футболу Роман Балаш вручили кубки і "золоті" медалі команді СФК "Богородчани" та команді юнаків "Карпати" Старі Богородчани. Також відзначені нагородами фіналісти районного кубку.

Фінал Кубку Богородчанського району
Фінал Кубку Богородчанського району
Фінал Кубку Богородчанського району
Фінал Кубку Богородчанського району
Фінал Кубку Богородчанського району

Прес-служба Богородчанської районної федерації футболу