Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

27 вересня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: вилучення гравців: Матіїшин Назар ("Нафтовик" Долина, U-18).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Матіїшин Назар ("Нафтовик" Долина, U-18) – 1 гра.

2. Рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. В. Луцького про поведінку вболівальників ФК "Рогатин" Рогатин під час календарного матчу першості області з футболу між командами "Касова" Бовшів – ФК "Рогатин" Рогатин.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити керівництво ФК "Рогатин" Рогатин за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати ФК "Рогатин" Рогатин до 06 жовтня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень (використання піротехнічних засобів вболівальниками ФК "Рогатин" Рогатин).

3. Службову записку першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ п. В. Сікори про ігнорування керівництвом Тисменицької РФФ рішення Комітету арбітрів ІФФФ щодо призначення на матчі районних змагань з футболу дискваліфікованого арбітра В. Карнауха та проведення матчів районних змагань з футболу в якості асистента арбітра спостерігачем арбітражу-делегатом ІФФФ В. Назаруком.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити голову Тисменицької РФФ п. В. Кобльовського за невиконання рішення Комітету арбітрів ІФФФ. Зобов’язати Тисменицьку РФФ (голова п. В. Кобльовський) анулювати результати матчів районних змагань з футболу (в т.ч. дисциплінарні санкції у вигляді "попередження" та "вилучення", забиті м’ячі тощо), а саме ФК "Радча" Радча – "Дружба" Драгомирчани та ФК "Старі Кривотули" Старі Кривотули - ФК "Угринів" Угринів. Зобов’язати Тисменицьку РФФ (голова п. В. Кобльовський) повторно провести календарні матчі районних змагань з футболу, а саме ФК "Радча" Радча – "Дружба" Драгомирчани та ФК "Старі Кривотули" Старі Кривотули - ФК "Угринів" Угринів. Зобов’язати Тисменицьку РФФ (голова п. В. Кобльовський) до 06 жовтня ц.р. проінформувати ІФФФ про дату та час проведення вищевказаних матчів. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ відсторонити від виконання службових функцій заступника голови Комітету арбітрів Тисменицької РФФ п. І. Дяченка до кінця сезону 2017-2018 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ відсторонити від діяльності пов’язаної з футболом, а саме: проведення матчів районних змагань з футболу в якості арбітра та асистента арбітра п. І. Дяченка до кінця сезону 2017-2018 років. Рекомендувати Комітету арбітрів ІФФФ (голова п. Є. Геренда) розглянути дії спостерігача арбітражу-делегата ІФФФ п. В. Назарука на засіданні Виконавчого комітету Комітету арбітрів ІФФФ.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу