Новини :: Жіночий футбол

|

Команда "ДЮСШ № 3" – чемпіон України з футболу WU-15

Команда ДЮСШ № 3 – чемпіон України з футболу WU-15

З 1 по 5 жовтня 2017 року у Вістовій біля Калуша Івано-Франківської області проходив чемпіонат вищої ліги України з футболу серед дівочих команд вікової категорії WU-15.

У даних змаганнях взяли участь шість кращих команд України за підсумками минулого року та учасники фінального матчу цьогорічної першої ліги WU-15, яка проходила у Тернополі.

В групі "А" наша команда здобула три перемоги: 2:0 над збірною командою Сумської області (голи на рахунку Бакай Х. та Кавацюк Д.); 4:0 над командою "Богородчанка-Надвірняночка" (забивали Гошій С. та тричі Мострянська Л.) та 3:1 над костопільським "Ліцеєм" (двічі Козаченко М. та Харащук О.). Посівши перше місце у групі, команда ДЮСШ № 3 потрапила до фіналу.

У фінальному матчі ЧУ WU-15 сезону 2017 року наші дівчата перемогли команду "Пантери" м. Умань з рахунком 2:0 (обидва голи на рахунку Козаченко М.) і стали чемпіонками України з футболу у даній віковій категорії.

Окрім кубка, грамот та медалей наша команда отримала ще й дві індивідуальні нагороди: кращим захисником чемпіонату визнана Гошій Соломія, а Козаченко Марія стала кращим нападником.

Команда ДЮСШ № 3
Прес-служба ДЮСШ № 3