Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

4 жовтня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців: Бойченюк Петро ("Вихор" Ямниця, дорослі), Цвеюк Петро ("Нафтовик" Долина, дорослі), Паньків Станіслав ("Касова" Бовшів, дорослі), Ткачик Ярослав ("Касова" Бовшів, U-18).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Бойченюк Петро ("Вихор" Ямниця, дорослі) – 1 гра, Цвеюк Петро ("Нафтовик" Долина, дорослі) – 2 гри, Паньків Станіслав ("Касова" Бовшів, дорослі) – 1 гра, Ткачик Ярослав ("Касова" Бовшів, U-18) – 1 гра.

2. Лист-заяву ФК "Карпати" Болехів (№7 від 28.09.2017 р.) щодо ситуації, яка склалась довкола календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2017-2018 років між командами "Карпати" Брошнів-Осада – "Карпати" Болехів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: рекомендувати Комітету з проведення змагань ІФФФ (голова п. В. Сікора) призначити (повторно) дату та час проведення календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2017-2018 років між командами "Карпати" Брошнів-Осада – "Карпати" Болехів.

3. Про вилучення з технічної зони головного тренера НФК "Бурштин" Бурштин п. В. Рудницького під час календарного матчу чемпіонату області з футболу сезону 2017-2018 років між командами НФК "Бурштин" Бурштин – ФК "Галич".

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити головного тренера НФК "Бурштин" Бурштин п. В. Рудницького за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ відсторонити від виконання службових функцій та заборонити знаходитись в технічній зоні головному тренеру НФК "Бурштин" Бурштин п. В. Рудницькому на 2 (дві) календарні гри обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати НФК "Бурштин" Бурштин до 13 жовтня ц.р. сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. (за грубий, неетичний випад головного тренера НФК "Бурштин" Бурштин п. В. Рудницького на адресу арбітра матчу).

4. Рапорт арбітра матчу п. Б. Морозюка та спостерігача арбітражу-делегата матчу п. В. Луцького про інциденти, які мали місце після календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ – "Колос Городенківщини" Городенка.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: суворо попередити керівництво "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років. Суворо попередити керівництво "Колос Городенківщини" Городенка за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ до 13 жовтня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 гривень (за грубий, неетичний випад президента ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ п. В. Рошнівського по відношенню до арбітра матчу п. Б. Морозюка після гри). У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зобов’язати "Колос Городенківщини" Городенка до 13 жовтня 2017 року сплатити ІФФФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 гривень (за грубий, неетичний випад віце-президента ФК "Колос Городенківщини" Городенка п. Р. Бичая по відношенню до арбітра матчу п. Б. Морозюка після гри). У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ відсторонити від виконання службових функцій та заборонити знаходитись в технічній зоні президенту ФК "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ п. В. Рошнівському на 3 (три) календарні гри обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ відсторонити від виконання службових функцій та заборонити знаходитись в технічній зоні віце-президенту ФК "Колос Городенківщини" Городенка п. Р. Бичаю на 3 (три) календарні гри обласних змагань з футболу сезону 2017-2018 років.

5. Апеляцію представника команди ФК "Воскресінці" п. І. Павліва на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету та Апеляційного комітету Рогатинської РФФ.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: залишити в силі рішення КДК Рогатинської РФФ (протокол № 23 від 20.09. 2017 р.) та рішення АК Рогатинської РФФ (протокол № 2 від 27.09. 2017 р.).

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу