Новини :: Кубок області

|

Визначились пари стадії 1/4 фіналу Кубку області

Визначились пари стадії 1/4 фіналу Кубку області

11 жовтня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань ІФФФ, на якому пройшла процедура жеребкування й були затверджені пари команд матчів стадії 1/4 фіналу розіграшу Кубка області з футболу сезону 2017-2018 років.

Згідно Регламенту змагань ІФФФ суперники стадії 1/4 фіналу розіграшу Кубка області визначались шляхом "сліпого" жеребкування (представники всіх ліг – в одній корзині). Господарем поля ставала команда, яка виступає в лізі, нижчій за рангом. Якщо жереб зводив команди однієї ліги, то господарем поля ставала команда, яка отримумала непарний номер при жеребкуванні.

За допомогою представників команд та заступника голови ІФФФ Михайла Овчара були сформовані пари стадії 1/4 фіналу розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років.

Жеребкування Кубку області з футболу
Жеребкування Кубку області з футболу
Жеребкування Кубку області з футболу
Жеребкування Кубку області з футболу
Жеребкування Кубку області з футболу
Жеребкування Кубку області з футболу
Жеребкування Кубку області з футболу

Отже, 19 жовтня (четвер) о 15:00 розпочнуться поєдинки наступних пар команд за право виходу у півфінал розіграшу обласного Кубка (першими вказані господарі ігор):

  • "Нафтовик" (Долина) – "Колос Городенківщини" (Городенка)
  • "Вихор" (Ямниця) – "Покуття" (Коломия)
  • ФК "Рогатин" (Рогатин) – ФК "Калуш" (Калуш)
  • ФК "Угорники" (Угорники) – "Карпати" (Брошнів-Осада)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що всі етапи кубкового турніру (крім 1/2 фіналу) складаються з одного матчу. Якщо основний час матчу завершився внічию, призначається додатковий час (2 тайми по 15 хвилин). Якщо в додатковий час не буде виявлено переможця, призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів згідно з Правилами гри у футбол.

Дисциплінарні санкції у вигляді попередження, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, не враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

Дисциплінарні санкції у вигляді вилучення, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

У випадку переходу футболіста під час реєстраційного періоду до іншого футбольного клубу (команди), він може продовжити участь у матчах розіграшу Кубка в складі нового футбольного клубу (команди). Футболісти, які були зареєстровані після першої півфінальної гри, не мають права брати участь у подальших матчах розіграшу Кубка області.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Фотографії фото-кореспондента Петра Белея