Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Андрій Бондаренко обраний головою Івано-Франківської обласної федерації футболу

Андрій Бондаренко обраний головою Івано-Франківської обласної федерації футболу

24 жовтня у конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу. У роботі конференції взяли участь перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко та генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький.

На порядок денний Конференції були винесені наступні питання:

1. Прийняття рішення про обрання робочих органів XVI-ї позачергової Конференції Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу":

1.1. Про обрання головуючого та секретаріату XVI-ї позачергової Конференції Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу".

1.2. Про обрання мандатної комісії з перевірки повноважень делегатів XVI-ї позачергової Конференції Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу".

1.3. Про обрання лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні на XVI-й позачерговій Конференції Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу".

2. Про завершення процесу реорганізації Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу" шляхом її перетворення (зміни організаційно-правової форми) на Громадську спілку "Івано-Франківська обласна федерація футболу" та затвердження передавального акту.

3. Про припинення діяльності Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу" шляхом реорганізації (перетворення) у Громадську спілку "Івано-Франківська обласна федерація футболу".

4. Різне.

Із 48 постійних членів Івано-Франківської обласної федерації футболу в роботі Конференції взяли участь 45 осіб.

Перед початком роботи Конференції відбулись стандартні процедури затвердження мандатної комісії з перевірки повноважень делегатів ХVI-ї позачергової Конференції ІФФФ, лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні та секретаріату для ведення протоколу Конференції.

Далі головуючий Конференції Тарас Клим повідомив делегатів та запрошених, що комісією з реорганізації вжито всіх передбачених законодавством України заходів з метою реорганізації ІФФФ шляхом її перетворення (зміни організаційно-правової форми) з громадської організації на громадську спілку, жодних вимог кредиторів в строк, встановлений для їх подачі, не поступило.

Делегати одноголосно визнали процес реорганізації ІФФФ шляхом її перетворення з громадської організації на громадську спілку завершеним та затвердили передавальний акт, за яким усе майно та кошти, всі права та обов’язки ІФФФ перейшли до її правонаступника – Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" в організаційно-правовій формі "громадська спілка".

Наступним питанням порядку денного делегати Конференції припинили діяльність ІФФФ шляхом її перетворення у Громадську спілку "Івано-Франківська обласна федерація футболу" в організаційно-правовій формі "громадська спілка", що є універсальним правонаступником ІФФФ.

Василь Сікора або Юлія Яців (кожний з них окремо) були уповноважені вчинити всі необхідні дії з метою державної реєстрації припинення Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу" з правом підпису та подання відповідної реєстраційної заяви та всіх інших необхідних документів.

Далі головуючий на засіданні Тарас Клим вручив пам’ятні значки та грошові премії ветеранам прикарпатського футболу Анатолію Бойко, Михайлу Гнатишину, Петру Кушлику, Миколі Пристаю та Роману Терешкуну.

Після невеликої перерви відбулись Установчі збори засновників Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу", які також розпочались зі стандартних процедур затвердження мандатної комісії з перевірки повноважень делегатів, лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні та секретаря для ведення протоколу Установчих зборів.

Із 38 уповноважених представників Установчих зборів засновників ГС "ІФФФ", які мали право голосу, в роботі взяли участь 36 делегатів.

Під час засідання було прийнято рішення створити Громадську спілку "Івано-Франківська обласна федерація футболу" шляхом перетворення (зміни організаційно-правової форми) Громадської організації "Івано-Франківська обласна федерація футболу" у Громадську спілку "Івано-Франківська обласна федерація футболу" та визначити наступні мету (цілі) її діяльності: розвиток та популяризація футболу на території Івано-Франківської області, направлені на зростання рівня масовості цього виду спорту серед усіх верств населення країни, а також провадження оздоровчої, аматорської, спортивної, культурної, просвітницької, освітньої та наукової діяльності в сфері футболу, впровадження та реалізація фізкультурно-спортивних, реабілітаційних, для інвалідів (дітей-інвалідів) та соціальних програм.

Наступними питаннями порядку денного Установчих зборів були визначені найменування, скорочене найменування та місцезнаходження Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу", затверджено Статут ГС "ІФФФ".

На посаду Голови Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" був висунутий єдиний кандидат – Клим Тарас Петрович. У своєму виступі п. Т. Клим подякував всім за співпрацю, зняв свою кандидатуру та запропонував обрати головою ГС "ІФФФ" Андрія Бондаренка – заступника генерального секретаря ФФУ, керівника підприємства з виробництва штучних спортивних покриттів ТОВ "ФФУ Продакшн", голови Оргкомітету ФФУ з підготовки та проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів сезону 2017/18 років у м. Києві.

Після обговорення делегати одноголосно обрали головою Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" Бондаренка Андрія Володимировича.

Після цього новообраний голова подякував усім присутнім за довіру, пообіцяв зробити все від себе залежне задля розвитку футболу в Івано-Франківській області та запропонував на посади перших заступників голови Тараса Клима та Ігоря Стефанишина, на посади заступників голови Василя Сікору, Миколу Васильківа, Михайла Овчара, Ігоря Овчара, Тараса Яворського та Віталія Монастирського.

Далі було обрано Виконавчий комітет ГС "ІФФФ". До його складу увійшли: Андрій Бондаренко, Тарас Клим, Ігор Стефанишин, Василь Сікора, Микола Васильків, Михайло Овчар, Ігор Овчар, Тарас Яворський, Віталій Монастирський, Володимир Крижанівський, Євген Геренда, Василь Гнатойко, Роман Балаш, Іван Шкіндюк, Іван Бабій, Олексій Григорів, Василь Ярич, Володимир Луцький, Олександр Гнатюк, Василь Якимишин, Тарас Пушкар, Віталій Тищенко, Ігор Петришин, Василь Кобльовський, Богдан Іванус, Богдан Максимчак, Василь Луцький, Олег Волосянко, Ігoр Дaнилoвcький, Мирослав Карабін та Анастасія Романюк.

Також було обрано Контрольно-дисциплінарний комітет (голова – Юрій Петраш, заступник голови – Петро Попадинець, члени – Михайло Бойко, Остап Остап'як, Ярослав Герега), Апеляційний комітет (голова – Орест Кошик, заступник голови – Роман Терешкун, член – Володимир Мандрик) та Ревізійну комісію (голова – Василь Мартинюк, заступник голови – Віталій Федорів, член – Леся Дністрянська).

Наостанок Установчих зборів засновників Василь Сікора або Юлія Яців (кожний з них окремо) були уповноважені вчинити всі необхідні дії з метою державної реєстрації створення Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" та її статуту, з правом підпису та подання відповідної реєстраційної заяви та всіх інших необхідних документів, подання на реєстрацію статуту Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" та отримання з реєстрації відповідних документів.

Після невеликої перерви відбулось перше засідання новоствореного Виконавчого комітету ГС "ІФФФ", на якому був затверджений та підписаний "Меморандум про співпрацю Громадської спілки "Івано-Франківська обласна федерація футболу" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Юридична компанія "MORIS GROUP", у якому сторони домовились співпрацювати з питань розвитку та популяризації футболу на території Івано-Франківської області. З моменту укладання цього Меморандуму ТзОВ "Юридична компанія "MORIS GROUP" набуває статусу Генерального партнера обласної федерації футболу. Також на засіданні Виконкому п. В. Сікора був призначений виконавчим директором Івано-Франківської обласної федерації футболу з правом підпису фінансових та інших документів, затверджений склад адміністрації ІФФФ, керівники постійних комітетів та Технічного департаменту ІФФФ.

Члени Виконавчого комітету сформували основні напрямки роботи Івано-Франківської обласної футбольної федерації, обмінялися думками про найближчі заходи та невідкладні завдання, проаналізували проблеми у сфері розвитку обласного футболу та можливі шляхи їх вирішення.

Пропонуємо вашій увазі відео-матеріал івано-франківської телекомпанії "Канал-402":

Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Відбулась ХVІ-а позачергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Світлини фото-кореспондента Петра Белея