Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФФФ

Засідання КДК ІФФФ

8 листопада відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про вилучення гравців Гладенький Юрій ("Карпати" Брошнів-Осада), Кащій Микола (ФК "Галич"), Маковійчук Назар (ФК "Турка").

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Гладенький Юрій ("Карпати" Брошнів-Осада) – 1 гра, Кащій Микола (ФК "Галич") – 3 гри, Маковійчук Назар (ФК "Турка") – 1 гра.

2. Про лист-звернення ФК "Рогатин" Рогатин.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: залишити в силі результат календарного матчу першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років між командами "Покуття" Коломия – ФК "Рогатин" Рогатин (дорослі склади), який відбувся 05 листопада ц.р. (6:1 на користь "Покуття" Коломия).

3. Про лист-звернення ФК "Нива" Гаврилівка на рішення Контрольно-дисциплінарного та Апеляційного комітетів Надвірнянської РФФ (протокол №36 від 05.09. 2017 року та №1 від 20.09. 2017 року відповідно).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: залишити в силі рішення КДК та АК Надвірнянської РФФ щодо терміну дискваліфікації гравців матчу "Олімпія" Камінна – "Нива" Гаврилівка та щодо грошових обов’язкових внесків команд-учасниць даного матчу. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ зарахувати командам "Олімпія" Камінна та "Нива" Гаврилівка технічні поразки (–:–) у календарному матчі чемпіонату Надвірнянського району між вказаними командами, що відбувся 03 вересня ц.р.

4. Службову записку першого віце-президента, виконавчого директора ГС "ДЮФЛІФО" М. Васильківа.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ вирішив: оголосити перерву в розгляді даного питання та повернутись до нього на наступному засіданні КДК ІФФФ.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу