Новини :: Комітет ветеранів

|

Збірна команда ветеранів м. Калуша – переможець обласного турніру з міні-футболу серед команд ветеранів 1978 р.н. і старші

Збірна команда ветеранів м. Калуша – переможець обласного турніру з міні-футболу серед команд ветеранів 1978 р.н. і старші

Протягом двох весняних місяців (березень-квітень) на футбольних майданчиках зі штучним покриттям проходив турнір з міні-футболу серед ветеранських команд Івано-Франківської області 1978 року народження і старші.

Нагадуємо, турнір проводиться з метою подальшого розвитку та популяризації ветеранського міні-футболу в області, організації дозвілля шанувальників міні-футболу області, виявлення переможця та призерів турніру з міні-футболу серед ветеранів.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів, Комітет арбітрів ІФФФ та районні (міські) федерації футболу.

28 квітня на футбольному майданчику зі штучним покриттям Коледжу фізичного виховання м. Івано-Франківська чотири найкращі команди ветеранів області за кубковою системою розіграли головний приз турніру.


Матч за 3-є місце

П'ядицька ОТГ – Збірна Надвірнянського р-ну – 2:2 (пен. 2:1)


ФІНАЛЬНИЙ МАТЧ

м. Калуш – Збірна Богородчанського р-ну – 4:2


У підсумку, головний Кубок змагань і "золоті" медалі – у збірної команди ветеранів м. Калуша, "срібло" – вибороли ветерани збірної Богородчанського району, "бронза" – дісталася ветеранам збірної команди П'ядицької ОТГ, грамоту за IV місце – отримали ветерани збірної команди Надвірнянського району.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу