Новини :: Кубок регіонів УАФ

|

Аматорська збірна Івано-Франківської області з футболу припиняє боротьбу за "Кубок регіонів ФФУ"

Аматорська збірна Івано-Франківської області з футболу припиняє боротьбу за Кубок регіонів ФФУ

15 травня на івано-франківському стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" відбулись стикові матчі Групи "А" другого етапу змагань за "Кубок регіонів ФФУ", які проводять Федерація футболу України та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей.

Основний час першої гри ігрового дня між збірними Івано-Франківської і Львівської областей завершився унічию – 0:0. Не побачили глядачі забитих м'ячей і у доданий час. В серії післяматчевих пенальті (команди виконали аж по 10 ударів) більш влучними виявилися львів'яни – 7:6.

Другий матч між збірними Вінницької та Житомирської областей проходив під акомпанемент дощу. До "швидкого" мокрого газону краще адаптувались житомиряни, які з крупним рахунком 3:0 впевнено здолали опір вінничан.

Отже, 15 травня за путівку у фінал змагань "Кубок регіонів ФФУ" поборються аматорські збірні Львівської та Житомирської областей.



Другий відбірковий етап :: Група А :: м. Івано-Франківськ, стадіон "Хет-Трик Арена"

Півфінальний поєдинок "Кубку регіонів ФФУ"

16 травня (середа)

13:00 - Збірна Львівської області – Збірна Житомирської області

Арбітри: Гарас І.М. (Тернопільська обл.), Брик М.М. (Тернопіль), Трач А.Б. (Тернопіль), Дем'янчук Т.Р. (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Овчар І.І. (Івано-Франківськ).



Сьогодні у Миколаївці збірна команда Сумської області з футболу у півфіналі Групи "Б" другого відбіркового турніру "Кубку регіонів ФФУ" перемогла команду Донецької області. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь сумської команди.

Другу путівку у фінал групового турніру мали розіграти збірні команди Одеської та Кіровоградської областей, але останні не приїхали на гру.

Таким чином завтра у фіналі Групи "Б" збірна Сумської області зустрінеться з одеситами. Цей матч прийматиме сумський стадіон "Ювілейний". Гра розпочнеться о 13:00.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу