Новини :: Кубок регіонів УАФ

|

"Кубок регіонів ФФУ" виборюватимуть збірні команди Львівської та Сумської областей

Кубок регіонів ФФУ виборюватимуть збірні команди Львівської та Сумської областей

16 травня на івано-франківському стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" відбулась фінальна гра Групи "А" другого етапу змагань за "Кубок регіонів ФФУ", які проводять Федерація футболу України та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей.

Футболісти аматорської збірної Львівської області з рахунком 2:1 здолали опір збірної команди Житомирської області. Паралельно у Сумах проходив фінальний матч Групи "Б", у якому з рахунком 3:0 збірна команда Сумської області завдала поразки збірній команді Одеської області.

20 червня відбудеться фінальний поєдинок між львів'янами і сумчанами. Переможець "Кубку регіонів ФФУ" отримає право представляти нашу державу в Фінляндії у всеєвропейському турнірі "Кубок регіонів УЄФА". Україна представлена в Групі 6, до якої також потрапили іспанська, азербайджанська і фінська команди.

До речі, збірна команда Львівської області другий сезон поспіль виходить у фінал "Кубку регіонів ФФУ". У попередньому розіграші (2016/2017 рр.) львів'яни у фіналі поступились з рахунком 0:2 збірній команді Кіровоградської області.

Пропонуємо вашій увазі ФОТОЗВІТ півфінального поєдинку Групи "А" між збірними командами Івано-Франківської та Львівської областей члена Комітету зі зв'язків із засобами масової інформації ІФФФ фотокореспондента Петра Белея:

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу