Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

В Івано-Франківську підходить до завершення "EMSPORT & URAGAN FOOTBALL CAMP"

В Івано-Франківську підходить до завершення EMSPORT & URAGAN FOOTBALL CAMP

В Івано-Франківську з 30 травня по 4 червня на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" під егідою польської агенції EmStport та Академії НФК "Ураган" відбувається футбольний табір. Шістдесят чотири учасника, п’ять кваліфікованих спеціалістів із Польщі та Португалії, шість днів насичених тренувань, тестувань і теоретичних лекцій. Відмінна погода та хороший настрій, море емоцій та позитиву – ідеальний синтез для роботи.

Нагадаємо, що в перший день заїзду учасники розподілилися на чотири вікові групи, і пройшли стартові тести – жонглювання м’яча, швидкість, удари на точність. Наступні дні табору повністю були присвячені тренуванням, які відбувалися двічі, також щовечора учасники гуртувалися на теоретичних лекціях, на яких аналізували все пройдене.

Міхал Віркус, засновник EmStport не втомлювався повторювати своїм українським підопічним про мислення на полі. "Треба постійно думати, це у футболі дуже важливо. Фізичні дані тут не вирішальні, і ноги – тільки інструмент", – пояснює Віркус.

Спершу – гра в атаці, починаючи від ведення м’яча, побудови атаки, її завершення та ударів по воротах. Дальше – гра від оборони – від індивідуальної майстерності до командної. Четвертий день – перехід від атаки до оборони, і від оборони до атаки. І насамкінець – підсумування всіх фаз і проведення матчів.

Дитячий футбольний табір відвідали голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Андрій Бондаренко та перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим.

EMSPORT & URAGAN FOOTBALL CAM
EMSPORT & URAGAN FOOTBALL CAM
EMSPORT & URAGAN FOOTBALL CAM
EMSPORT & URAGAN FOOTBALL CAM
EMSPORT & URAGAN FOOTBALL CAM
Прес-служби НФК "Ураган", ТРК "Канал 402", Івано-Франківської обласної федерації футболу