Новини :: ДЮФЛ

|

На стадіоні "Хет-Трик Арена" проведені регламентні роботи

На стадіоні Хет-Трик Арена проведені регламентні роботи

Будь-яке штучне покриття вимагає регулярного догляду з метою збереження кращих ігрових характеристик. При недотриманні необхідних процедур по догляду за штучним покриттям, якісні характеристики такого покриття значно погіршуються.

Важливість прибирання забруднень зі штучного покриття футбольного поля і необхідність вирівнювання засипного матеріалу часто недооцінюються, хоча складності, пов'язані з впливом на штучну траву навколишнього середовища і органічних субстанцій, відомі вже довгий час.

У результаті відбувається передчасний знос і втрата спортивних характеристик покриття. Це завдає шкоди не тільки вкладеним інвестиціям, але і гравцям.

13 серпня на івано-франківському стадіоні "Хет-Трик Арена" відбулись регламенті роботи по обслуговуванню штучного покриття футбольного поля. На замовлення Івано-Франківської обласної федерації футболу відповідні послуги надала компанія "Спорттехнологія".

Спеціалізованою технікою фірми SMG було проведено прибирання футбольного поля від сторонніх предметів, розчісування (вирівнювання, підняття) ворсу, досипання і рівномірний розподіл наповнювача (гумова крихта).

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу