Новини :: Турніри

|

Запрошуються команди для участі у футбольному фестивалі "Грають всі"

Запрошуються команди для участі у футбольному фестивалі Грають всі

Як вже повідомлялось раніше, 8-9 вересня в Івано-Франківську відбудеться футбольний фестиваль "Грають всі", присвячений Дню фізичної культури і спорту України. Змагання пройдуть на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена". У футбольному фестивалі візьмуть участь 64 команди, розділених порівну на 8 груп:

Група "А" – юнаки 11-12 років

Група "B" – юнаки 13-14 років

Група "C" – юнаки 15-16 років

Група "D" – юнаки 17-18 років

Група "E" – гравці 19-35 років

Група "F" – дівчата 15-17 років

Група "G" – гравці 35+ років

Група "H" – учасники АТО

Групи A, B, C, D та F вже сформовані. Не повністю сформовані групи E, G та H. Оргкомітет футбольного фестивалю запрошує команди (8 футболістів у заявці, на полі під час гри 1+4) до участі у змаганнях.

Бажаючі прийняти участь у футбольному фестивалі "Грають всі" у категоріях гравці 19-35 років, гравці 35+ років, учасники АТО – прохання звертатись за телефоном – 050-555-31-61.

7 вересня (п'ятниця) о 15:00 в офісі обласної федерації футболу (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80) відбудеться нарада з представниками (капітанами) команд-учасниць футбольного фестивалю.

Нагадуємо, на першому етапі, 8 вересня, всі учасники у своїх групах, які у свою чергу також розділені на дві підгрупи "а" та "б", зіграють кожний з кожним у одноколовому турнірі. Тривалість матчів – 15 хвилин.

На другому етапі, 9 вересня, команди, які посядуть за підсумками 1-го етапу 1-2 місця у підгрупах своїх груп, у стикових матчах 1а-2б / 1б-2а визначать, хто буде змагатися за 3-є місце, а хто виборюватиме 1-е місце.

Пропонуємо вашій увазі склад груп та календар футбольного фестивалю: ГРАЮТЬ ВСІ

Грають всі
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу