Новини :: Кубок області

|

3 жовтня стартує розіграш Кубка області з футболу

3 жовтня стартує розіграш Кубка області з футболу

Наступного тижня на полях Франківщини стартує розіграш обласного Кубка з футболу сезону 2018-2019 років. У цьому розіграші в кубкових перегонах за головний трофей змагатимуться 23 команди: 10 представників першої ліги області, 11 – другої та 2 – чемпіонату аматорських команд України.

Згідно з рішенням Комітету з проведення змагань ІФФФ, команди відповідно підсумків футбольного сезону 2017-2018 років, а саме: "Покуття" Коломия та "Карпати" Галич (учасники чемпіонату України серед аматорів сезону 2018-2019 рр.), "Нафтовик" Долина, "Карпати" Брошнів-Осада, "Вихор" Ямниця, НФК "Бурштин", "Прикарпаття-Тепловик" Івано-Франківськ, ФК "Битків", ФК "Турка" стартують у розіграші Кубка області з футболу сезону 2018-2019 років, розпочинаючи зі стадії 1/8 фіналу.

27 вересня в офісі обласної федерації футболу пройшла процедура жеребкування. У підсумку були сформовані пари попереднього етапу розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років.

Отже, 3 жовтня (середа) о 15:00 розпочнуться поєдинки наступних пар команд за право виходу в стадію 1/8 фіналу розіграшу Кубка (першими вказані господарі ігор):

  • "Пробій" (Городенка) – "Козацький Острів" (Чорнолізці)
  • "Нептун-Покуття" (Заболотів) – "Кремінь" (Пістинь)
  • ФК "Угорники" (Угорники) - "Гуцульщина-Сандаліно" (Косів)
  • "Прут" (Делятин) – "Бескид" (Надвірна)
  • "Медик-Лісівник" (Солотвин) – "Ніка-Вовчинець" (Івано-Франківськ)
  • "Хутровик" (Тисмениця) – "Карпати" (Болехів)
  • "Касова" (Бовшів) – ФК "Рогатин" (Рогатин)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що попередній етап турніру складається з однієї гри.

Якщо основний час матчу завершиться внічию, призначається додатковий час (2 тайми по 15 хвилин). Якщо в додатковий час не буде виявлено переможця, призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів згідно з Правилами гри у футбол.

Дисциплінарні санкції у вигляді ПОПЕРЕДЖЕННЯ, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, НЕ ВРАХОВУЮТЬСЯ в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

Дисциплінарні санкції у вигляді ВИЛУЧЕННЯ, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, ВРАХОВУЮТЬСЯ в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу