Новини :: Засідання комітету ІФАФ

|

Відбулось засідання Комітету з розвитку футболу в містах та районах області ІФФФ

Відбулось засідання Комітету з розвитку футболу в містах та районах області ІФФФ

28 листопада в приміщенні залу засідань Івано-Франківської обласної федерації футболу, відбулось чергове засідання Комітету з розвитку футболу в містах та районах області ІФФФ.

У роботі Комітету взяло участь 9 з 13 членів даного структурного підрозділу обласної федерації футболу.

Для розгляду, обговорення та прийняття рішень присутнім було запропоновано 2 питання порядку денного, а саме:

– Про роботу комітету у 2018 році.

– Про огляд-конкурс з метою визначення кращої районної (міської) федерації футболу з розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в Івано-Франківській області за підсумками 2018 року.

Засідання комітету ІФФФ
Засідання комітету ІФФФ

Стосовно першого питання порядку денного виступив голова Комітету, заступник голови обласної федерації футболу Віталій Монастирський, який коротко проінформував присутніх про те, що вдалось зробити в рамках Комітету за 2018 рік, а також наголосив на критичних ділянках роботи в структурі комітету, які потребують покращення. В обговоренні прийняли участь усі присутні на засіданні, які озвучили основні проблеми, нагального вирішення яких потребують регіональні осередки футболу. Зокрема, йшлось про відчутну нестачу арбітрів на районному (міському) рівні, покращення рівня матеріально-технічної бази на місцях, а також дефіцит фінансування для діяльності федерацій та власне команд-учасниць районних та міських змагань з футболу. Усі критичні зауваження будуть передані для розгляду на черговому засіданні Виконкому ІФФФ.

Засідання комітету ІФФФ
Засідання комітету ІФФФ

Під час розгляду питання щодо визначення кращої федерації футболу області в Івано-Франківській області за підсумками 2018 року, члени Комітету заслухали інформацію заступника голови Комітету Олега Волосянка, який ознайомив присутніх із результатами огляду-конкурсу для визначення кращої федерації.

В результаті, кращою федерацією визнано Снятинську РФФ (голова Ігор Петришин). Вказане рішення буде передане Виконкому ІФФФ для подальшого затвердження та відзначення федерації футболу Снятинщини.

Засідання комітету ІФФФ
Засідання комітету ІФФФ
Засідання комітету ІФФФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу