Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Відбулася чергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу

Відбулася чергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу

7 грудня в приміщенні конференц-залу "Фонтуш Бутік Готелю" відбулася чергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Перед початком роботи Конференції відбулись стандартні процедури затвердження мандатної комісії з перевірки повноважень делегатів, лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні та секретаріату для ведення протоколу Конференції.

На Конференції було заслухано звіт голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Андрія Бондаренка за звітний період. Делегати засідання одноголосно визнали роботу обласної федерації футболу задовільною, затвердили звіт ревізійної комісії.

Далі, згідно порядку денного, були розглянуті питання про прийняття в постійні та асоційовані члени ІФФФ, про членів Виконавчого комітету ІФФФ, про стан справ щодо стадіону "Хет-Трик Арена" та про визначення осіб, які мають право представляти Громадську спілку "Івано-Франківська обласна федерація футболу" для здійснення реєстраційних дій.

Більш детально про підсумки засідання Виконавчого комітету ІФФФ, прийняті постанови чергової Конференції ІФФФ, а також про навчально-методичний семінар тренерів з футболу ДЮСЗ Івано-Франківської області, який відбувся 5 грудня, ми розповімо у передноворічному випуску програми "Наш футбол". Слідкуйте за новинами на офіційному сайті, сторінці Facebook, каналі YouTube обласної федерації футболу.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Світлини фото-кореспондента ІФФФ Петра Белея