Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Розпочалась дозаявка футболістів у обласних змаганнях з футболу сезону 2018-2019 років

Розпочалась дозаявка футболістів у обласних змаганнях з футболу сезону 2018-2019 років

До уваги команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2018-2019 років!

Реєстрація (дозаявка) футболістів команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2018-2019 років буде проводитись в період з 25 березня по 19 квітня 2019 року включно у наступні дні:


– з 25 березня по 12 квітня –

– Понеділок (10:00-13:00 – 13:30-17:00 год.)

– Вівторок (10:00-13:00 – 13:30-17:00 год.)

– Середа (10:00-13:00 – 13:30-17:00 год.)

– Четвер (10:00-13:00 – 13:30-17:00 год.)

– П’ятниця (10:00-13:00 – 13:30-17:00 год.)


– з 15 квітня по 19 квітня –

– Вівторок (10:00-13:00 – 13:30-17:00 год.)

– П’ятниця (10:00-13:00 – 13:30-17:00 год.)


Звертаємо Вашу увагу на необхідні документи, які потрібно представити представнику ІФФФ під час процедури дозаявки гравців дорослого складу:

• Дозаявочний лист в одному примірнику у друкованому вигляді (встановленого зразка), завірений підписом керівника та печаткою футбольного клубу або керівника підприємства чи установи, яку представляє команда, підписом лікаря (підпис та печатка лікаря обов’язкові). Заявочний лист обов’язково повинен бути підписаний головою районної (міської) федерації футболу.

• Оригінал громадянського паспорту України, або завірена власноручно футболістом копія першої сторінки (залишається в ІФФФ) громадянського паспорту, на кожного гравця дорослої команди.

• 1 (одна) фотокартка (розмір 3,5 см. х 4,5 см.) на кожного гравця команди згідно з заявочним листом у форматі .jpeg на електронному носії.

• Для юнаків, яким є 16-ть років необхідно представити оригінал та копію першої сторінки (залишається в ІФФФ) громадянського паспорту.

Без вказаних вище документів заявка команди проводитись не буде!

Для зручності в подачі дозаявкової документації представники команд мають можливість скачати з сайту Івано-Франківської обласної федерації футболу для заповнення дозаявковий та відзаявковий аркуші.

Футболіст, який бажає брати участь у змаганнях ІФФФ як футболіст-аматор, повинен бути зареєстрований та заявлений ІФФФ.

Тільки зареєстровані та заявлені в інформаційно-аналітичній системі ФФУ футболісти можуть приймати участь у чемпіонаті, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2018-2019 років.

У відповідності до Регламенту ФФУ зі Статусу та трансферу футболістів, гравець може бути одночасно зареєстрований на території України тільки в одному футбольному клубі (команді).

Реєстрація футболіста полягає у видачі "Паспорта футболіста".

Оформлення заявочної документації здійснює Комітет з проведення змагань ІФФФ.

Гравці, заявочна документація яких не відповідає вищевказаним вимогам, до участі у змаганнях не допускаються.

Команди, які не виконуватимуть вищевказані вимоги у повному обсязі, до заявки допускатися не будуть.

Відповідальність за невірні дані в заявочних листах несуть керівники футбольних клубів (команд) та тренери, які підписали та завірили заявочні документи.

У період з 1 липня поточного року по 30 червня наступного року футболіст може бути зареєстрований щонайбільше у трьох клубах. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях тільки за два клуби.

Футболіст має право на перехід до іншого клубу, який знаходиться на території України.

Перехід футболіста можливий у випадку подання ним особистої письмової заяви про таке бажання до ІФФФ та керівництва попереднього клубу.

У випадку існування за футболістом матеріальної заборгованості попередній клуб має надати ІФФФ відповідного листа з підтверджуючими документами протягом двох днів після отримання заяви від футболіста.

Якщо протягом двох днів від подання футболістом заяви до керівництва попереднього клубу, до ІФФФ від керівництва попереднього клубу не надходить лист з вимогою ліквідації майнової заборгованості гравця, гравець може бути зареєстрований за новий клуб.

Заявка на участь у змаганнях футболістів – громадян України, які були зареєстровані в клубах інших країн, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

Заявка на участь у змаганнях футболістів-легіонерів, які не мають громадянства України, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

За кожного футболіста-легіонера, прізвище якого внесено до заявкового листа, футбольний клуб (команда) зобов’язаний до здійснення заявки сплатити грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. на розрахунковий рахунок ІФФФ з поміткою "На розвиток дитячо-юнацького футболу в Івано-Франківській області".

Паспорт футболіста під час сезону – є власністю футбольного клубу (команди).

У випадку звільнення футболіста з команди її керівництво зобов’язане у 7-денний термін подати відзаявочний лист (встановленого зразка) та письмово повідомити Комітет з проведення змагань ІФФФ про причину звільнення і здати паспорт футболіста.

При переході футболіста з футбольного клубу (команди) в інший футбольний клуб (команду), паспорт футболіста необхідно здати в Комітет з проведення змагань ІФФФ.

По завершенню сезону керівники футбольних клубів (команд) зобов’язані здати паспорти футболістів в Комітет з проведення змагань ІФФФ.

У випадку втрати паспорта футболіста або не виконання пунктів цього Регламенту, футбольний клуб (команда) зобов’язаний сплатити грошовий обов’язковий внесок згідно рішення КДК ІФФФ.

Комітет з проведення змагань ІФФФ