Новини :: Інваспорт

|

Івано-франківці на мажорній ноті завершили змагання з футболу серед спортсменів із порушеннями слуху (оновлено)

Івано-франківці на мажорній ноті завершили змагання з футболу серед спортсменів із порушеннями слуху (оновлено)

23 квітня на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" м. Івано-Франківська відбулися заключні матчі відбіркового етапу чемпіонату України з футболу Західної зони "С" серед спортсменів із порушеннями слуху.

Обидва поєдинки останнього ігрового дня пройшли за явної ігрової і територіальної переваги збірних Тернопільської та Івано-Франківської областей. Тернополяни завдали поразки з рахунком 6:2 футболістам збірної Львівської області і фінішували на третьому місці, уперше за багато років не потрапивши до фіналу чемпіонату. Івано-франківці забили п'ять "сухих" м'ячів аутсайдеру змагань збірній Рівненської області. Відзначились: Рока Падрон, Рій, Гринюк та двічі Кондратов.

Склад збірної команди Івано-Франківської області: 1. Рогович (Дирів, 20 хв.), 2. Романчак, 3. Сонін, 4. Коробко (Климко, 70 хв.), 5. Куриляк, 6. Матвєєв, 7. Рій, 8. Гринюк, 9. Рока Падрон, 10. Шепетюк (Григорчук, 46 хв.), 11. Кондратов (Лобанін, 65 хв.).

У підсумку вихованці Сергія Лагути з першого місця разом із збірниками Закарпатської області вибороли путівки у фінальний етап чемпіонату, який у жовтні поточного року пройде у Львові. Суперниками івано-франківців та закарпатців будуть збірні команди Полтавської, Київської, Одеської та Миколаївської областей.

Після гри тренер івано-франківців Сергій Лагута підвів підсумки виступів команди на відбірковому етапі: "В останній грі за відсутності чотирьох гравців основи надав можливість новим молодим футболістам проявити себе. Була витримана модель гри, гравці розуміли і правильно сприймали те, як треба грати. Але ми всі бачимо, що не вистачає майстерності. Звідси багато технічних помилок. Головне, характер у нашої команди є, і команда розвивається. До фіналу у жовтні ще є час, ми отримали домашнє завдання – буде що робити. Від себе особисто і від команди хочу щиро подякувати президента НФК "Ураган" Олександра Бубена і Івано-Франківську обласну федерацію футболу за надану можливість для проведення тренувань та ігор на штучних полях Академії "Ураган" у Пасічній та на футбольному полі стадіону "Хет-Трик Арена" на безоплатній основі".

Пропонуємо вашій увазі результати зіграних ігор та підсумкову турнірну таблицю змагань:

23 квітня (вівторок)

  • Збірна Тернопільської області – Збірна Львівської області – 6:2
  • Збірна Івано-Франківської області – Збірна Рівненської області – 5:0

МКомандаВНПР-МО
1 Збірна Івано-Франківської області 3 1 0 13-4 10
2 Збірна Закарпатської області 2 2 0 7-4 8
3 Збірна Тернопільської області 1 1 2 11-11 4
4 Збірна Львівської області 1 0 3 6-12 3
5 Збірна Рівненської області 0 2 2 6-12 2
Збірна Івано-Франківської області

:: Збірна Івано-Франківської області (тренер Сергій Лагута) ::

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу