Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Офіційний коментар Комітету з проведення змагань ІФФФ щодо трактування відсторонення гравців у разі отримання ними "вилучення"

Офіційний коментар Комітету з проведення змагань ІФФФ  щодо трактування відсторонення гравців у разі отримання ними вилучення

Шановні представники команд-учасниць обласних змагань з футболу! Звертаємо Вашу увагу на окремі положення Регламенту чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2018-2019 років, які стосуються дисциплінарних санкцій гравців у вигляді "вилучень" у матчах обласних змагань з футболу.

Розпочинаючи із сезону 2018-2019 років у Регламенті внесені певні нововведення в даному розділі. Зокрема:

#1) за дві жовті картки, отримані в одному матчі змагань, або за червону картку, отриману за позбавлення суперника очевидної можливості голу (фол останньої надії) футболіст підлягає відстороненню на один матч. Відсторонення відбувається у змаганнях, в яких була отримана червона картка, без рішення КДК ІФФФ. Це відсторонення не поширюється на інші змагання;

#2) футболіст, який отримав червону картку (за винятком випадків, які вказані у попередньому пункті #1), не має права брати участі в офіційних матчах до рішення КДК ІФФФ та закінчення терміну його відсторонення. Термін дії відсторонення футболіста від участі у змаганнях розпочинається з моменту вилучення футболіста з поля. Відсторонення футболіста, згідно рішення КДК ІФФФ, відбуваються в матчах команди, за яку заявлений футболіст. При цьому футболіст не має права брати участь у будь-яких змаганнях ІФФФ (чемпіонат/першість, кубок, суперкубок) та ДЮФЛІФО U-18 до закінчення терміну відсторонення.

Просимо представників команд звернути особливу увагу на вказані вище тлумачення та вести ретельний облік дисциплінарних покарань гравців своєї команди ("попередження" та "вилучення").

Комітет з проведення змагань ІФФФ