Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Відбулись зміни у календарі обласного чемпіонату з футболу

Відбулись зміни у календарі обласного чемпіонату з футболу

У зв'язку з участю футболістів команди "Ніка-Вовчинець" (Івано-Франківськ) у стикових матчах за право виходу до фіналу чемпіонату Першої ліги України U-19, у Комітет з проведення змагань ІФФФ звернулось керівництво івано-франківського клубу з проханням перенести календарний матч 16-го туру Першої ліги чемпіонату області між командами ФК "Турка" – "Ніка-Вовчинець" з 2-го червня на резервний день – 6 червня. Прохання команди "Ніка-Вовчинець" було задовільнено.

На жаль, у футбольне життя знову втрутилась "небесна канцелярія". У четвер, 6 червня, на Коломийщині у другій половині дня розпочався зливовий дощ. Футбольне поле у Турці було затоплене водою, що і зафіксувала суддівська бригада, яка прибула на гру. У підсумку, матч не відбувся.

7 червня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулось засідання Комітету з проведення змагань ІФФФ, на якому обговорювалась форс-мажорна ситуація, яка склалась у обласному чемпіонаті.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Комітету Василя Сікори, у зв’язку із складними погодними умовами, які завадили проведенню перенесеного матчу 16-го туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд першої ліги між командами ФК "Турка" – "Ніка-Вовчинець" (Івано-Франківськ), та враховуючи вимоги Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2018-2019 років (стаття 7, пункт 7.3. Перенесені матчі чемпіонату та першості області мають відбутись не пізніше, ніж за 2 (два) тури до закінчення змагань), Комітет з проведення змагань ІФФФ постановив:

1. Призначити датою проведення перенесеного матчу 16-го туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд Першої ліги між командами ФК "Турка" – "Ніка-Вовчинець" (Івано-Франківськ) 9 червня ц.р. (неділя, 17:00 год.).

2. Змінити дату проведення матчів 17-го туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд Першої ліги з 9 червня ц.р. на 12 червня ц.р. (середа, 17:00 год.).

3. Рекомендувати керівникам футбольних клубів (команд) учасниць Першої ліги підготувати резервні футбольні стадіони для проведення матчів 17-го та 18-го турів у випадку чергового погіршення погодних умов та неможливості проведення матчів на домашніх стадіонах.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу