Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

В Івано-Франківську відбудеться "Кубок Єдності-2019"

В Івано-Франківську відбудеться Кубок Єдності-2019

В місті Івано-Франківську із 4-го по 7-е липня 2019-го року відбудуться змагання "Кубок Єдності-2019" з великого футболу (11 на 11), в якому візьмуть участь футбольні збірні українців із майже 15 країн, що представляють свої діаспори із Англії, Німеччини, США, Чехії, Португалії, Іспанії, Польщі (Люблін та Вроцлав), Ізраїлю (дві збірні), Естонії, Латвії, Ірландії, Вірменії, Грузії, Канади та України.

"Кубок Єдності-2019" пройде на стадіонах м. Івано-Франківська "Рух", "Наука" та "Хет-Трик Арена".

Ініціаторами проведення Кубку Єдності виступили організації української діаспори в світі. Співорганізаторами – Українська Всесвітня Координаційна Рада (Михайло Ратушний) та міська рада міста Івано-Франківська (Руслан Марцінків).

Партнерами Свята Єдності на сьогодні виступають Іспано-Українська Торгова Палата , Футбольний клуб ветеранів Прикарпаття, Івано-франківська обласна федерація футболу та Прикарпатська правнича компанія МО Global Ucraine (Віолета Москалу), діаспорні організації, партнери із України.

До складу Організаційного комітету входять також представники від всіх команд-учасниць, які репрезентують українські громадські організації в своїх країнах.

Також, в рамках турніру, буде проведено бізнес-форум задля напрацювання зв'язків із підприємцями Прикарпаття, України та тих країн, які братимуть участь у "Кубку Єдності 2019".

Запрошуємо вболівальників та бізнесменів Прикарпаття до величного свята Єдності та футболу, потенційних спонсорів свята, а також всіх, кому подобається народна гра футбол та кого цікавить європейська доля України! Запрошуємо наших друзів із всіх країн світу та України! Вхід на матчі-безкоштовний!

До участі у святі також запрошені представники українських організацій в світі та українських громад із багатьох країн, таких як Світовий Конгрес Українців, а також українських міністерств та відомств, спортивних та футбольних структур, Торгово-Промислової Палати України, асоціацій підприємців України. Серед запрошених-дипломати країн-учасниць "Кубку Єдності 2019".

Протягом Кубку Єдності відбудеться установча нарада по створенню в Європі потужної української громадської організації, яка б змогла гідно репрезентувати Україну та новітню українську трудову міграцію в Європі в контексті викликів сьогодення, а також стала б лобістом Української держави в політичному та економічному напрямках.

Свій до свого – по своє! Разом – сила!

Кубок Єдності
Від Оргкомітету змагань Михайло Петруняк