Новини :: Комітет з проведення змагань

|

До уваги представників команд – ГРАФІК ЗАЯВКИ та ЗАЯВКОВА ДОКУМЕНТАЦІЯ на сезон 2019/2020 рр.

До уваги представників команд – ГРАФІК ЗАЯВКИ та ЗАЯВКОВА ДОКУМЕНТАЦІЯ на сезон 2019/2020 рр.

Для зручності в подачі заявкової документації перед стартом нового футбольного сезону представники команд мають можливість завантажити з сайту Івано-Франківської обласної федерації футболу для заповнення заявковий, дозаявковий та відзаявковий листи, а також ознайомитися з графіком заявкової кампанії перед початком чемпіонату, першості області з футболу (І-ша ліга, ІІ-га ліга) сезону 2019-2020 років.

Звертаємо Вашу увагу на необхідні документи, які потрібно надати представнику ІФФФ під час процедури заявки гравців дорослого складу:

  • Копію свідоцтва про державну реєстрацію футбольного клубу.
  • Договір про ділове співробітництво в організації та проведенні чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу.
  • Копію угоди про співпрацю між ДЮФЛІФО, аматорським футбольним клубом та дитячо-юнацьким спортивним закладом.
  • Копію діючої ліцензії тренера категорії "С-диплом" УАФ, або довідку про початок навчання з метою отримання категорії "С-диплом" УАФ, або довідку про включення до списків для проходження навчання для отримання даної категорії (в іншому випадку тренер команди не матиме права представляти футбольний клуб в ІФФФ та під час проведення календарних матчів).
  • Заявковий лист в одному примірнику обов’язково в друкованому вигляді (встановленого зразка), завірений підписом керівника та печаткою футбольного клубу, або керівника підприємства чи установи, яку представляє команда, підписом лікаря (підпис та печатка лікаря обов’язкові). Заявконий лист обов’язково повинен бути підписаний головою районної (міської) федерації футболу.
  • Оригінал або завірена власноручно футболістом копія першої сторінки громадянського паспорту України на кожного гравця дорослої команди.
  • 1 (одна) фотокартка (розмір 3,5 х 4,5 см) на кожного гравця команди згідно із заявковим листом у форматі JPEG на електронному носії.
  • Копію платіжного доручення про сплату безповоротної фінансової допомоги (грошовий обов’язковий внесок). Безповоротну фінансову допомогу необхідно перерахувати на розрахунковий рахунок ІФФФ № 26009924422507 у відділенні № 17 Івано-Франківської обласної дирекції АБ "Укргазбанк", МФО – 320478, КОД – 20534086 з поміткою "Грошовий обов’язковий внесок (безповоротна фінансова допомога) за участь футбольного клубу (команди) в чемпіонаті, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2019-2020 років".

Без вказаних вище документів заявка команди проводитися не буде!

Заявка футболістів на участь у змаганнях чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2019-2020 рр. проводиться виключно впродовж наступних заявкових періодів, що встановлені Комітетом з питань статусу і трансферів футболістів УАФ:

  • 1-ий заявковий період: 22 липня – 13 вересня 2019 року,
  • 2-ий заявковий період: 30 березня – 08 травня 2020 року.

В інші терміни заявка та переходи футболістів не дозволяються.

Заявка на участь у змаганнях футболістів-громадян України, які були зареєстровані в клубах інших країн, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

Заявка на участь у змаганнях футболістів-легіонерів, які не мають громадянства України, дозволяється за наявності міжнародного трансферного сертифікату.

За кожного футболіста-легіонера, прізвище якого внесено до заявкового листа, футбольний клуб (команда) зобов’язаний до здійснення заявки сплатити грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн на розрахунковий рахунок ІФФФ з поміткою "На розвиток дитячо-юнацького футболу в Івано-Франківській області".


Комітет з проведення змагань ІФФФ