Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Вільхівцях відкрили оновлений стадіон "Чайка"

У Вільхівцях відкрили оновлений стадіон Чайка

25 серпня в селі Вільхівці на Городенківщині відбулося відкриття оновленого стадіону та районне свято врожаю і хліба. Стадіон "Чайка" збудований на місці старого за кошти агрофірми "Вільхівці", директором якої є Іван Приймак.

Серед численних гостей Преосвященний владика Василій, правлячий архиєрей Коломийської єпархії УГКЦ, та єпископ Коломийський і Косівський ПЦУ Юліан Гатала, народний депутат України Андрій Іванчук, заступник голови облдержадміністрації Богдан Кобилянський, начальник департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин, голова райдержадміністрації Ярослав Левкун та голова районної ради Іван Мандич, сільські голови, громадськість району, гості із Польщі.

У відкритті стадіону також брали участь голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Андрій Бондаренко, перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим, заступник голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора.

Після благословення владик і освячення стадіону всі виступаючі наголосили на важливості для населеного пункту, району, майбутніх поколінь відкриття прекрасного центру спорту. З цієї нагоди вшановано ветеранів місцевої футбольної команди «Чайка» та сучасного її складу із врученням цінних подарунків.

Голова ІФФФ Андрій Бондаренко вручив Івану Приймаку сітку з футбольними м'ячами, наданими Українською асоціацією футболу, та зазначив, що відкриття такої сучасної спортивної арени є справжньою подією не лише для Вільхівців, але і для всієї Івано-Франківщини, адже новий стадіон є одним із кращих в області. Футболістам і вболівальникам Андрій Володимирович побажав міцного здоров’я й наснаги, щоб команда часто піднімала прапор перемоги на цьому стадіоні.

Народний депутат України Андрій Іванчук від імені заснованого ним благодійного фонду "Покуття" подарував селу дитячий майданчик, а також комп’ютерний клас для місцевої школи.

Після цього урочисто відзначено хліборобів краю. Голова райдержадміністрації Ярослав Левкун, начальник департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Тарас Колісник підвели підсумки жнивної кампанії, подякували керівникам агроформувань і всім хліборобам за важку працю і вагомі здобутки для розвитку району. Запашні короваї від кожного господарства стали символом хліборобської праці і достатку.

Футбольний матч на новому стадіоні, козацькі забави, виступи аматорів сцени надали святу змістовності, насиченості та колориту. Завершилося свято під сяйво прожекторів і виступи зірок української естради.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу