Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

"Шкільна футбольна ліга" стартує в Калуші

Шкільна футбольна ліга стартує в Калуші

В рамках реалізації пілотного проекту "UEFA GROW" в Калуші відбудуться змагання з футболу "Шкільна футбольна ліга". Пріоритетним завданням цих змагань є залучення більшої кількості школярів до регулярних занять футболом та покращення спортивної інфраструктури закладів освіти міста.

До участі в "Шкільній футбольній лізі", початок якої запланований на останній тиждень вересня, запрошуються збірні команди закладів загальної середньої освіти м. Калуша. Змагання проводяться серед школярів 2007-2011 років народження окремо у двох вікових групах для хлопців, та у одній віковій групі для дівчат: 3-4 класи (хлопці), 5-6 класи (хлопці) і 4-6 класи (дівчата). За Регламентом, до участі у цих змаганнях не допускаються школярі, які зареєстровані в Інформаційно-статистичній базі даних Української асоціації футболу та є учасниками змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області. Переможці "Шкільної футбольної ліги" в місті Калуші продовжать боротьбу на обласному етапі за перепустку до Всеукраїнських змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч".

Шкільна ліга в Калуші

Вчора у приміщенні калуської ЗОШ №6 вже відбулась організаційна нарада з вчителями фізкультури закладів освіти міста, яку провели заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу, виконавчий директор Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області, регіональний менеджер проекту "UEFA GROW" Микола Васильків, та відповідальний секретар Івано-Франківської обласної федерації футболу, координатор роботи з клубами та школами Олег Волосянко.

Загальне керівництво змаганнями здійснює департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, Управління спорту Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Громадська спілка "Івано-Франківська обласна федерація футболу", Громадська спілка "Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області".

Проведенням першого етапу "Шкільної футбольної ліги" опікується організаційний комітет за участі представників Управління освіти Калуської міської ради, Управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради та Федерації футболу м. Калуша.

Прес-служба Федерації футболу м. Калуша, www.ffk.kalush.net