Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

В Україні відбудеться перша конференція з жіночого футболу

В Україні відбудеться перша конференція з жіночого футболу

11-13 жовтня в Івано-Франківську відбудеться перша національна конференція #ФутболДляНеї, яка приурочена до світового івенту - тижнів Активних дій #FootballPeople (Футбольний Народ). Мета конференції #FootballForShe (#ФутболДляНеї) - підтримка доступної і рівної участі дівчат та жінок у футбольних середовищах по всій Україні та збільшення їх представлення в змішаних командах. Спікерки конференції: учасниці Саміту з соціального футболу в Кельні (Німеччина), тренерки та гравчині всіх рівнів.

11 жовтня відбудеться панельна дискусія. На заході буде йти мова про посилення лідерської ролі дівчат та жінок на футбольному полі та за його межами, протидію дискримінацію на основі статі, системне уповноваження та рівний доступ до прийняття рішень у командах/спільнотах/громадах.

Модератор заходу – Олександр Фомічов, тренер з соціального футболу та символ кампанії УЄФА #EqualGame (Рівна Гра).

Вхід вільний. Початок о 16:00 год.

Місце проведення: Івано-Франківськ, Urban Space 100 (вул. Грушевського, 19).

Брифінг для журналістів 17:15-17:30 год.

12 жовтня на майданчику зі штучним покриттям відбудеться турнір для змішаних команд дівчат та хлопців, жінок та чоловіків без вікових обмежень. Очікується, що в турнірі візьмуть участь 10-12 команд, та зіграють 50 дівчат та жінок з 5 областей України.

Вхід вільний. Початок турніру о 12:30 год.

Місце проведення: Івано-Франківськ, ЗОШ № 22 (вул. Ів.-Павла ІІ, 24).

Брифінг для журналістів 14:45-15:00.

13-го жовтня в приміщенні Івано-Франківської обласної федерації футболу пройдуть тематичні майстер-класи для попередньо зареєстрованих учасниць та учасників розширеної програми Конференції. Буде презентована кампанія УЄФА по залученню дівчат до футболу Together #WePlayStrong (Разом Ми Граємо Сильно) та висвітлена соціальна діяльність ФК «Шахтар» (Донецьк) представником клубу.

Вхід: попередня реєстрація через запит на loft.cfco@gmail.com

Початок об 11:00 год.

Місце проведення: Івано-Франківська обласна федерація футболу (вул. Чорновола, 80).

Брифінг для журналістів 13:15-13:30 год.

Організатор конференції – українська благодійна організація Ліга Толерантності, яка сфокусована на соціальній освіті суспільства через спорт, демократичну участь та підприємництво. Захід відбудеться за підтримки міжнародного партнера – FARE Network, який є партнером УЄФА з протидії дискримінації. Варто відзначити, що у березні цього року Лігу Толерантності відмітили у Лондоні серед ТОП-20 організацій, які внесли найвагоміший внесок в розвиток мережі FARE за 20 років існування.

Більше про діяльність організації за посиланням: https://www.facebook.com/loft.cfco

При виникненні питань просимо надсилати їх на loft.cfco@gmail.com

Контактна особа: Юлія Фомічова – президентка Ліги Толерантності.