Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

В Радчі відкрито спортивний майданчик

В Радчі відкрито спортивний майданчик

13 жовтня 2019 року в с. Радча Тисменицького району урочисто відкрито сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Завдяки спільним зусиллям обласної та місцевої влади, коштам з державного бюджету молодь матиме гарні можливості для фізичного розвитку та активного відпочинку.

З цієї нагоди в Радчу завітали голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк, заступник голови Тисменицької районної державної адміністрації Степан Мандибур, депутат Івано-Франківської обласної ради Василь Попович, депутат Тисменицької районної ради Ярослав Єфімчук, селищний голова селища Лисець Віктор Дубницький, сільський голова села Чукалівка Михайло Курій, місцеві мешканці.

Відкриття майданчика в Радчі

Тетяна Градюк та Степан Мандибур вітали мешканців села з відкриттям нової спортивної споруди, дякували всім активістам, які докладали зусиль до впровадження цього проекту та наголошували, що керівництво району вітає і підтримує ініціативні громади, особливо у проектах, які спрямовані на розвиток молоді, залучення якомога більшої кількості людей до здорового способу життя. Місцевій футбольній команді районні керманичі подарували комплект новеньких м’ячів. Варто зауважити, що за останнє скликання на вирішення соціально-економічних. Освітніх, духовних, культурних питань і потреб Радчанська сільська рада отримала з районного бюджету понад 2,3 мільйона гривень.

Відкриття майданчика в Радчі
Відкриття майданчика в Радчі

Депутат Івано-Франківської обласної ради Василь Попович також вітав мешканців села з цією знаковою спортивною подією та наголосив, що обласна рада і надалі активно сприятиме розвитку передумов здорового способу життя юного покоління області.

На новенькому спортивному полі одразу ж відбувся товариський матч, а право забити перший гол в нові ворота надали Остап’яку Остапу Остаповичу, голові громадської організації "Спортивний клуб "РАДЧА", футбольному ветерану цього села.

Спортивне свято супроводжувала цікава концертна програма, підготовлена з цієї нагоди учнями місцевої загальноосвітньої школи.

Комунальне підприємство "ТЕЛЕРАДІООРГАНІЗАЦІЯ "ТИСМЕНИЦЯ"