Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Дивіться 22-й випуск програми "НАШ ФУТБОЛ" на YouTube-каналі ІФФФ

Дивіться 22-й випуск програми НАШ ФУТБОЛ на YouTube-каналі ІФФФ

Івано-Франківська обласна федерація футболу представляє двадцять другий випуск тематичної програми про футбол Івано-Франківщини – "Наш футбол", яка створена за підтримки генерального партнера ІФФФ юридичної компанії "МОРІС ҐРУП".

У сьогоднішньому спеціальному випуску до вашої уваги сюжети про старт "Шкільної футбольної ліги" в с. Микуличин Яремчанської міської ради. Змагання проводяться з метою реалізації пілотного проєкту UEFA GROW в Івано-Франківській області, популяризації дитячо-юнацького футболу серед хлопців і дівчат, збільшення рухової активності юних школярів, організації фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи в закладах загальної середньої освіти, зміцнення здоров’я дітей, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів.

Також ви побачите сюжет телеканалу "Тисмениця" про футбольний фестиваль національного соціального проекту "Відкриті уроки футболу", який відбувся 18 жовтня на стадіоні "Хутровик" м. Тисмениця за сприяння і допомоги Української асоціації футболу та Благодійного фонду "Розвиток футболу України".

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу