Новини :: Виконавчий комітет

|

Відбулось засідання Виконавчого комітету ІФАФ

Відбулось засідання Виконавчого комітету ІФАФ

23 грудня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулось засідання Виконавчого комітету ІФАФ, на якому було розглянуто низку робочих питань.

1. Про надання безповоротної фінансової допомоги районним (міським) федераціям футболу та ГС "Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області" за період жовтень-грудень 2019 року.

2. Про додаткову безповоротну фінансову допомогу районним (міським) федераціям футболу – учасникам пілотного проекту UEFA GROW в Івано-Франківській області в рамках реалізації малих проектів ІФАФ у 2019 році.

3. Про безповоротну фінансову допомогу районним (міським) федераціям футболу для придбання оргтехніки в рамках реалізації малих проектів ІФАФ у 2019 році.

4. Про план роботи Івано-Франківської обласної асоціації футболу на 2020 рік.

5. Про грошові обов’язкові внески та безповоротну фінансову допомогу асоційованих членів ІФАФ, футбольних клубів (команд), арбітрів та спостерігачів арбітражу ІФАФ у 2020 році.

6. Про кошторис доходів та витрат Івано-Франківської обласної асоціації футболу на 2020 рік.

7. Про припинення діяльності ТОВ "ІФФФ Івент".

8. Про підписання Договору про співпрацю між Громадською спілкою "Івано-Франківська обласна асоціація футболу" та Івано-Франківським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Виконком ІФАФ
Виконком ІФАФ
Виконком ІФАФ
Виконком ІФАФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Світлини Петра Белея