Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Відбулось засідання КДК ІФАФ

Відбулось засідання КДК ІФАФ

22 липня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Рапорт арбітра ІФАФ п. О. Музики та спостерігача арбітражу-делегата ІФАФ п. П. Попадинця про події, які мали місце в перерві та під час календарного матчу 19.07.2020 р. Чемпіонату області з футболу між командами "Покуття" Коломия – "Нафтовик" Долина та рапорт арбітра ІФАФ п. О. Лавріва і рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФАФ п. В. Луцького про події, які мали місце в перерві та після календарного матчу 12.07.2020 р. Чемпіонату області з футболу між командами ФК "Турка" – "Покуття" Коломия.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: у відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФАФ відсторонити від діяльності пов’язаної з футболом адміністратора ФК "Покуття" Коломия п. А. Геника до кінця 2020 року. У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФАФ зобов’язати ФК "Покуття" Коломия сплатити ІФАФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. (за грубі, неетичні випади на адресу арбітрів з боку президента ФК "Покуття" Коломия п. О. Тарасюка). За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФАФ зобов’язати ФК "Покуття" Коломия сплатити ІФАФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 грн. (за незабезпечення безпеки бригади арбітрів під час календарного матчу Чемпіонату області з футболу між командами "Покуття" Коломия – "Нафтовик" Долина). У відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФАФ дискваліфікувати стадіон "Юність" в м. Коломия на 1 (один) календарний матч обласних змагань з футболу сезону 2019-2020 років (за незабезпечення громадського порядку під час календарного матчу Чемпіонату області з футболу між командами "Покуття" Коломия – "Нафтовик" Долина). Взявши до уваги рішення Комітету арбітрів ІФАФ анулювати дисциплінарну санкцію у вигляді "вилучення" гравцю ФК "Покуття" Коломия М. Плетеницькому, отриману ним у календарному матчі Чемпіонату області з футболу сезону 2019-2020 років між командами "Покуття" Коломия – "Нафтовик" Долина. Залишити в силі результат календарного матчу Чемпіонату області з футболу між командами "Покуття" Коломия – "Нафтовик" Долина (5:1 на користь ФК "Покуття" Коломия). За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФАФ зобов’язати ФК "Турка" Турка сплатити ІФАФ грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. (за не проведення відеозапису під час календарного матчу Чемпіонату області з футболу між командами ФК "Турка" Турка – "Покуття" Коломия). Взявши до уваги рішення Комітету арбітрів ІФАФ винести дисциплінарну санкцію у вигляді "вилучення" гравцю ФК "Турка" Турка В. Червінському та дискваліфікувати його на 1 (один) календарний матч обласних змагань з футболу сезону 2019-2020 років.

2. Про вилучення гравців: Хім’як Олег ("Гуцульщина-ДЮСШ" Косів), Бучицький Олег ("Варатик" Коломия).

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив дискваліфікувати гравців, яких було вилучено з поля: Хім’як Олег ("Гуцульщина-ДЮСШ" Косів) – 2 гри, Бучицький Олег ("Варатик" Коломия) – 2 гри.

3. Про рапорт спостерігача арбітражу-делегата ІФАФ п. І. Овчара про недисципліновану поведінку гравця "Касова" Бовшів М. Товстого після отримання ним "вилучення" (за друге попередження) під час календарного матчу 15.07.2020 р. Першості області з футболу між командами "Гуцульщина-ДЮСШ" Косів – "Касова" Бовшів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив дискваліфікувати гравця М. Товстого на 3 (три) календарні матчі змагань з футболу.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФАФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу