Новини :: Чемпіонат області

|

ФК "ПОКУТТЯ" Коломия – ЧЕМПІОН ОБЛАСТІ СЕЗОНУ 2019-2020!

ФК ПОКУТТЯ Коломия – ЧЕМПІОН ОБЛАСТІ СЕЗОНУ 2019-2020!

5 серпня відбувся 16-й тур чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед команд першої ліги.

Після поразки в Долині місцевого футбольного клубу "Нафтовик" від ФК "Турка" з рахунком 0:1, коломийське "Покуття" достроково, за два тури до фінішу, стало переможцем обласного чемпіонату першої ліги сезону 2019-2020 років.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає керівництво, гравців, тренерський штаб і вболівальників футбольного клубу "Покуття" Коломия з завоюванням титулу чемпіона області з футболу сезону 2019-2020 років!

Цей тріумф – закономірний результат кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів і гравців команди, турботи президента клубу і потужної підтримки уболівальників.

Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що цей стрімкий прорив стане запорукою подальших успіхів команди не тільки на обласній, але й на Всеукраїнській арені.


З турнірною таблицею, результатами та календарем чемпіонату Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – ЧЕМПІОНАТ ПЕРШОЇ ЛІГИ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу