Новини :: Першість області

|

ФК "Касова" Бовшів отримав "бронзові" медалі обласної першості з футболу

ФК Касова Бовшів отримав бронзові медалі обласної першості з футболу

У неділю, 20 вересня, на Центральному стадіоні с. Бовшів відбулась урочиста церемонія нагородження гравців, тренерів та керівників ФК "Касова" Бовшів – бронзового призера першості області з футболу сезону 2019-2020 років.

Участь у даному заході прийняли перший заступник голови Івано-Франківської обласної асоціації футболу Тарас Клим та заступник голови, виконавчий директор ГС "ІФАФ" Василь Сікора. Варто зазначити, що футбольний колектив із с. Бовшів, уже четвертий раз за останні 5 сезонів стає призером першості області.

Свої заслужені нагороди за успіхи у сезоні 2019-2020 років отримали гравці, обслуговуючий персонал та керівники ФК "Касова". У число лауреатів сезону потрапив і тренер команди Володимир Рудницький, який згідно рішення Технічного департаменту ІФАФ, став одним із 10-ти кращих тренерів області за підсумками сезону. Також, керівники ІФАФ, які були присутні на церемонії нагородження, окремо відзначили заслуги сільського голови с. Бовшів Ганни Очкур, яка постійно піклується про місцеву команду.

Нагородження Касова Бовшів
Нагородження Касова Бовшів
Нагородження Касова Бовшів
Нагородження Касова Бовшів
Нагородження Касова Бовшів
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу