Новини :: Комітет арбітрів

|

Анастасія Романюк визнана кращим арбітром першої ліги ПФЛ України

Анастасія Романюк визнана кращим арбітром першої ліги ПФЛ України

20 січня в Будинку футболу відбулася церемонія нагородження кращих арбітрів УПЛ і ПФЛ за підсумками 2020 року. Номінантів на отримання індивідуальних нагород серед арбітрів визначав Комітет арбітрів Української асоціації футболу.

У церемонії нагородження взяли участь президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, перший віце-президент УАФ Олег Протасов, голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий та президент ПФЛ Олександр Каденко.

Особисті відзнаки під час церемонії отримали:

"Кращий арбітр УПЛ" – Катерина Монзуль (Харківська область);

"Кращий арбітр-дебютант УПЛ" – Олександр Шандор (Львівська область);

"Кращий арбітр першої ліги" – Анастасія Романюк (Івано-Франківська область);

"Кращий арбітр другої ліги" – Дмитро Євтухов (Дніпропетровська область).

Анастасія Романюк, кращий арбітр першої ліги: "Ця нагорода стала приємною і несподіваною для мене. Хочу подякувати Комітету арбітрів і Українській асоціації футболу за можливість розвиватися у своїй улюбленій справі й за можливість отримувати за це нагороду".

Анастасія Романюк
Анастасія Романюк
Анастасія Романюк
Анастасія Романюк

Івано-Франківська обласна асоціація футболу та Комітет арбітрів ІФАФ вітає Анастасію Романюк з почесною нагородою. Бажаємо Анастасії Миколаївні міцного здоров’я, сімейного благополуччя, поваги від друзів та рідних, а також нових звершень та здобутків на футбольних полях Європи, України та Прикарпатського краю!

Прес-служба Української асоціації футболу, фото Павла Кубанова