Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Академія НФК "Ураган" та БО "Ліга Толерантності" - партнери ГС "ІФАФ" в рамках реалізації проєкту UEFA Grow в Івано-Франківській області

Академія НФК Ураган та БО Ліга Толерантності - партнери ГС ІФАФ в рамках реалізації проєкту UEFA Grow в Івано-Франківській області

В період з листопада 2020 року і по сьогодні на Прикарпатті спостерігається складна ситуація з поширенням коронавірусної інфекції, діють суворі карантинні обмеження, які стали причиною скасування багатьох заходів з футболу в рамках реалізації проєкту UEFA Grow.

Проте, приємно відзначити той факт, що окремі заходи із дотриманням усіх протиепідемічних вимог та норм все-таки відбулись. Йдеться про спільні заходи регіонального офісу UEFA Grow в Івано-Франківській області із Академією НФК "Ураган", а також із Благодійною організацією "Ліга Толерантності".

26 березня в офісі ГС "ІФАФ" відбулась приємна подія: директор Академії НФК "Ураган" Володимир Слободян та представник БО "Ліга Толерантності" Олександр Фомічов отримали з рук регіонального менеджера проєкту UEFA Grow Миколи Васильківа набори футбольного інвентаря за постійну співпрацю та допомогу в реалізації проєкту на Прикарпатті.

Регіональний офіс UEFA Grow та Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація футболу" щиро вдячні нашим партнерам за сприяння та тісну співпрацю в рамках проєкту та надіються, що наданий інвентар стане в пригоді вихованцям Академії НФК "Ураган" та БО "Ліга Толерантності".

Усе буде Grow!

UEFA Grow
UEFA Grow
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу