Новини :: Футзал

|

Вітаємо НФК "Ураган" з чемпіонством!

Вітаємо НФК Ураган з чемпіонством!

Після двох звитяг у Херсоні команда Максима Павленка поступилася "Продексіму" на власному паркеті, але 18 травня в четвертому матчі фінальної стадії чемпіонату зуміла здобути омріяну третю перемогу.

Як підсумок – 3:1 в серії за "Ураганом". Відзначимо, що перше в історії чемпіонство івано-франківці відсвяткували десять років тому. У сезоні 2021-2022 НФК "Ураган" представлятиме Україну у Лізі чемпіонів.

Також відзначимо, що найкращим бомбардиром чемпіонату з 24-ма голами став універсал "Урагана" Даниіл Абакшин.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає футболістів, тренерський, керівний склад та обслуговуючий персонал клубу "Ураган" з "золотими" медалями чемпіонату України сезону 2020-2021 року та путівкою до Ліги чемпіонів УЄФА.

Цим здобутком по праву пишаються віддані команді вболівальники Прикарпатського краю. Всі ми віримо в те, що ця перемога надихне команду та її керманичів на подальші успіхи у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Бажаємо народному футбольному клубу "Ураган" нових спортивних звершень, а його футболістам, тренерам та всім співробітникам і їх родинам міцного здоров’я та благополуччя.

НФК Ураган чемпіон України
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Фото прес-служби НФК "Ураган"