Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Зроби добру справу – підтримай проект від ФК "Угорники"!

Зроби добру справу – підтримай проект від ФК Угорники!

ФК "Угорники" подав проєкт з реалізації якісних умов тренувань та організації матчів серед молоді 16-19 років. Підтримати проєкт можна на сайті Active Citizens.

Про що цей проєкт?

До введення жорстких карантинних норм ФК "Угорники" виступала в районних, обласних та всеукраїнських змаганнях з футболу, але з весни 2020 року команда не мала можливості повноцінно займатися через епідеміологічні обмеження, зосередившись лише на футзалі. За цей час мотивація молоді займатися футболом значно впала. В межах територіальної громади діють дорослі та дитячі футбольні команди, проте нині ніхто не займається роботою саме з підлітками, тому що це найбільш складна вікова категорія, яка потребує особливого підходу.

Тож мета проєкту – створити якісні умови для проведення тренувань та організації матчів серед молоді 16–19 років, задля розвитку їхніх навичок гри у футбол.

Що плануємо робити?

Проєкт передбачає презентацію ідеї проєкту, підготовку стадіону «Центральний» села "Угорники" до проведення тренувань та матчів і безпосереднє проведення тренувань та матчів щонайменше тричі на тиждень.

Чого плануємо досягти?

На локальному рівні реалізація проєкту дозволить збільшити мотивацію молоді тренуватися, вести здоровий спосіб життя та розвивати навички гри у футбол. Відповідно зросте кількість підлітків, які займаються цим видом спорту.

Глобально, беручи участь у змаганнях всеукраїнського рівня, молоді люди будуть мати можливість подорожувати, спілкуватися з однолітками, обмінюватися досвідом та розширять свої горизонти, а це може відкрити багато дверей у майбутньому.

Що буде далі?

Обладнання, що планується встановити на стадіоні «Центральний» використовуватиметься й надалі, а при належній експлуатації воно буде служити ще не одному поколінню молодих спортсменів. Відповідно тут продовжуватимуться тренування та організація матчів.

Локація
с. "Угорники"

Дати реалізації
Серпень – листопад 2021 року

Загальний бюджет проєкту
43 262 грн