Новини :: Комітет з проведення змагань

|

До уваги керівників та тренерів футбольних клубів!

До уваги керівників та тренерів футбольних клубів!

Івано-Франківська обласна асоціація футболу звертає увагу керівників та тренерів футбольних клубів (команд) – учасників обласних змагань з футболу у першій і другій лігах на помилки, пов'язані з обліком дисциплінарних санкцій (попереджень та вилучень) футболістів.

Згідно Регламенту чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2021-2022 років (Розділ VI, стаття 28, п.1) керівники футбольних клубів (команд), тренери ведуть ретельний облік дисциплінарних санкцій (попередження, вилучення) своїх футболістів і несуть за це повну відповідальність.

Якщо в матчі взяв участь неоформлений у встановленому порядку, підставний або дискваліфікований гравець, і матч завершився нічиєю або перемогою команди, у якій виступав даний гравець, то команді зараховується технічна поразка (–:+), а супернику – технічна перемога (+:–). В іншому випадку результат матчу залишається в силі (Розділ VI, стаття 27, п.23).

Жовті та червоні картки, отримані в матчі, за який згодом одній з команд зараховується технічна поразка, не скасовуються (Розділ VI, стаття 28, п.16).

У випадку коли футболіст, який унаслідок дисциплінарних санкцій не відбув дискваліфікацію, а брав участь у матчі (матчах), то даний матч (матчі) не зараховуються до терміну його дискваліфікації (Розділ VI, стаття 28, п.21).

Просимо керівників та тренерів футбольних клубів (команд) звернути особливу увагу на вказані вище пункти Регламенту змагань і ретельно та уважно вести облік дисциплінарних покарань гравців своєї команди ("попередження" та "вилучення").

Комітет з проведення змагань ІФАФ