Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Обласна асоціація футболу вітає учасників змагань з завершенням осінньої частини сезону

Обласна асоціація футболу вітає учасників змагань з завершенням осінньої частини сезону

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає учасників обласних чемпіонату та першості з футболу із завершенням осінньої частини змагань сезону 2021-2022 років!

Дякуємо керівникам, тренерам, співробітникам футбольних клубів (команд) за черговий вагомий внесок у розвиток обласного футболу, за те задоволення, яке ви приносите своїм уболівальникам, даючи можливість переглядати футбольні матчі.

Дякуємо футболістам аматорських колективів, які докладають максимум зусиль для гідного представлення своїх міст, сел та селищ у змаганнях.

Дякуємо всім уболівальникам, котрі відвідують матчі обласних змагань і за будь-яких обставин залишаються вірними шанувальниками своїх улюблених футбольних клубів (команд).

Окрема подяка клубам, які виступають на Всеукраїнській арені і поки не досягли вагомих результатів. Але віра у власні сили та наполеглива праця обов’язково принесуть свято бажаних перемог на ваші стадіони.

Бажаємо всім учасникам змагань з користю використати час зимової перерви і з новими силами підійти в повній готовності до весняної частини обласних змагань поточного сезону.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу завжди відкрита для діалогу і за необхідності просимо без вагань звертатись до працівників офісу ІФАФ. Завжди будемо раді спілкуванню та докладемо всіх зусиль для вирішення ваших питань.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу