Новини :: Кубок регіонів УАФ

|

3 серпня аматорська збірна Івано-Франківської області розпочне боротьбу за "Кубок регіонів УАФ"

3 серпня аматорська збірна Івано-Франківської області розпочне боротьбу за Кубок регіонів УАФ

3 серпня стартують змагання за "Кубок регіонів УАФ", які проводять Українська асоціація футболу та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей. Метою змагань є популяризація та піднесення престижу змагань серед аматорських команд в Україні, залучення до занять футболом широких верств населення, підвищення рівня майстерності футболістів.

Змагання, у яких беруть участь збірні команди 10-ти областей України, проводяться в серпні 2022 року за системою з вибуванням. Усі етапи турніру складаються з одного матчу. На першому етапі збірні команди поділені на пари згідно з територіальним принципом.



1-й етап, 3 серпня 2022 року

Полтавська область – Донецька область

Черкаська область – Житомирська область

Івано-Франківська область – Чернівецька область

Вінницька область – Хмельницька область

Львівська область – Волинська область



Сьогодні, 1 серпня, в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося жеребкування 2-го та 3-го етапів розіграшу "Кубка регіонів УАФ". Процедура жеребкування за допомогою ZOOM-платформи транслювалося усім учасникам даних змагань.

У підсумку, за участю голови Комітету масового футболу УАФ Тараса Клима та відповідального секретаря ІФАФ Олега Волосянка були визначені пари збірних наступних етапів розіграшу "Кубка регіонів УАФ".

Кубок регіонів УАФ

На другому етапі переможець пари Львівська область – Волинська область зустрінеться з переможцем пари Вінницька область – Хмельницька область.

На третьому, фінальному, етапі змагань зустрінуться переможці пар 1-го та 2-го етапів розіграшу "Кубка регіонів УАФ".

На всіх етапах змагань, у випадку, якщо основний час матчу закінчиться унічию, призначається додатковий час (2 тайми по 15 хвилин без перерви). Якщо і додатковий час закінчується унічию, то призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів.

Кубок регіонів УАФ
Кубок регіонів УАФ
Кубок регіонів УАФ
Кубок регіонів УАФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу