Новини :: Турніри

|

"Прикарпаття-Тепловик" Івано-Франківськ – переможець благодійних матчів на підтримку ЗСУ

Прикарпаття-Тепловик Івано-Франківськ – переможець благодійних матчів на підтримку ЗСУ

Спорт об’єднує задля підтримки Збройних Сил України. 21 серпня на стадіоні "Чайка" с. Вільхівці відбулися фінальні ігри за підсумкові 1-4 місця благодійних матчів на підтримку ЗСУ.

Нагадуємо, благодійні матчі проводяться в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

Поєдинок за 3-тє місце між командами "Прометей" (Матеївці) та "Микуличин" (Яремче) пройшов у рівній та запеклій боротьбі. Долю гри вирішив влучний удар на 61-й хвилині Любомира Матійчука. У підсумку, "Микуличин" фінішував третім на турнірі, а "Прометей" посів 4-те підсумкове місце.

"Прометей" (Матеївці) – "Микуличин" (Яремче) – 0:1 (0:0)

21.08.2022, 14:00. С. Вільхівці, стадіон "Чайка", +27°C, оцінка поля – 5

Арбітри: Едуард Шуляр (Тлумач), Віталій Глуханик, Ярослав Куш (обидва – Івано-Франківськ)

"ПРОМЕТЕЙ": В.Кіф'як, Р.Гаврилюк, В.Костюк (О.Мацюк, 77), А.Глумик, А.Ковальчук, Т.Боднарук, А.Слободян (С.Гайдичук, 54), В.Блащук, І.Крамар (А.Шевчук, 84), А.Филипів, Д.Максим'юк (І.Волошенюк, 70)

Головний тренер: Михайло Сапович

"МИКУЛИЧИН": О.Вульчин, Т.Сікач, С.Локатир, С.Лейбюк, Д.Іванюк, О.Блонський, Р.Ківнюк, Л.Матійчук, В.Блонський, М.Філяк (В.Сидоренко, 78), І.Хопта

Головний тренер: Володимир Небелюк

Голи: Л.Матійчук (61, 0:1)

Попередження: Д.Максим'юк (54)

Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ

О 18:00 на стадіоні "Чайка" відбувся фінальна гра благодійних матчів на підтримку ЗСУ. Головний трофей змагань виборювали "Прикарпаття-Тепловик" з Івано-Франківська і калуська "Гарда".

З перших хвилин команди показали, що на полі зійшлися гідні та принципові суперники, які не випадково потрапили у фінал. Поєдинок пройшов у гострій, напруженій боротьбі. По ходу гри опоненти створили чимало гольових моментів і мали кілька можливостей відкрити рахунок, однак м’яч вперто не йшов у ворота: летів мимо або ставав здобиччю воротарів.

Головні події відбулися у другій половині гри, коли номінальні господарі двічі відзначилися протягом двох хвилин: на 50-й – Богдан Оринчак і на 51-й – Роман Барчук. На 87-й хвилині Дмитро Титов закріпив переможний рахунок – 3:0.

Калуська "Гарда" у кінцівці матчу могла забити гол престижу, але удар Олександра Цюпера з одинадцятиметрової позначки парирував Андрій Бобинець.

Після фінального свистка футболісти "Прикарпаття-Тепловик" отримали з рук першого заступника голови ІФАФ Тараса Клима Кубок змагань, всі учасники благодійних матчів – пам'ятні дошки.

Також за значний внесок у розбудову футбольної інфраструктури Івано-Франківської області було відзначено президента футбольного клубу "Вільхівці" Івано Васильовича Приймака.

На турнірі було зібрано 42 000 гривень, які будуть передані для потреб Збройних Сил України.

"Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ) – "Гарда" (Калуш) – 3:0 (0:0)

21.08.2022, 18:00. С. Вільхівці, стадіон "Чайка", +23°C, оцінка поля – 5

Арбітри: Іван Салаш, Ігор Дебенко, Богдан Морозюк (всі – Івано-Франківськ)

"ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК": А.Бобинець, Р.Борисевич, В.Геник, В.Француз (І.Дмитрук, 87), В.Радульський, Ю.Радульський, П.Михальчук (Д.Макотяк, 73), Я.Багрій (В.Лабич, 22), Р.Кузьмин, Б.Оринчак, Р.Барчук (Д.Титов, 77)

Головний тренер: Віктор Данищук

"ГАРДА": Б.Кузів, Т.Ковальчук, В.Яневич, Р.Гудак (М.Джус, 73), О.Мельник (А.Кулинин, 56), С.Гудак, А.Рибатчин, Р.Дяків (О.Цюпер, 73), В.Гончар (Ю.Коско, 63), Р.Генега, Т.Пецків

Головний тренер: Михайло Басараб

Голи: Б.Оринчак (50, 1:0), Р.Барчук (51, 2:0), Д.Титов (87, 3:0)

О.Цюпер (89, не реалізував пенальті)

Попередження: Р.Генега (20), В.Геник (86)

Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу