Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Триває підготовка команд до весняної частини обласних змагань

Триває підготовка команд до весняної частини обласних змагань

Щоб відновити оптимальні кондиції та повернутися до хорошого функціонального стану, у посиленому режимі тренуються футболісти. Невід'ємною частиною тренувального процесу є контрольні спаринги.

"Благо-Юність" Верхня провела ще один поєдинок у рамках підготовки до обласного чемпіонату. Підопічні Романа Мотуза у Львові зіграли поєдинок проти місцевої команди "Карпати-2". Попри докладені зусилля й створені, однак, нереалізовані моменти, "Благо-Юність" поступилася супернику з рахунком 0:5.

Товариські поєдинки

Відбувся черговий спаринг ФК "Бурштин", який також продовжує підготовку до другого кола обласної першості, з представником змагань Івано-Франківського району – ФК "Загір'я". Зважаючи на те, що поле у Бурштині ще не готове, команди зустрічалися на стадіоні в Лучинцях. Матч завершився впевненою перемогою команди Володимира Рудницького з рахунком 4:0. Голи забивали: Богуцький Андрій, Федунь Станіслав, Кашуба Богдан, Татига Олександр.

Товариські поєдинки

Також чергові два товариські спаринги з представниками змагань Калуського району провели болехівські "Карпати". У першому з ФК "Довгий Войнилів", завдяки шаленому бенефісу ланки атаки та впевненій грі усієї команди, болехівці здобули переконливу перемогу, не залишивши жодних шансів супернику – 8:1. У другому була здобута важлива з психологічної точки зору перемога над командою "Велдіж" Шевченкове – 3:2.

Головний тренер команди Олег Сосєнков: "Відновлення обласних змагань вже зовсім скоро. "Карпати" зараз у пошуку підсилення, тому переглядаємо декількох новачків. Хлопці повинні розуміти, що, задля потрапляння в команду, саме в таких матчах потрібно віддаватися на повну та демонструвати всі свої найкращі якості. Для нас дуже важливо, щоб футболісти підходили до сезону в хорошій формі та могли здобувати позитивний результат у всіх матчах. Розраховуємо на якісне підсилення, адже чим більша обойма сильних виконавців у нас буде, тим успішніше ми виступатимемо".

Товариські поєдинки
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу