Новини :: Кубок області

|

Визначились пари стадії 1/4 фіналу Кубку області

Визначились пари стадії 1/4 фіналу Кубку області

2 листопада відбулися матчі стадії 1/8 фіналу розіграшу Кубка області з футболу сезону 2022-2023 років, за результатами яких у наступну стадію змагань вийшли: 6 представників першої ліги – МФК "Покуття" (Коломия), "Нафтовик" (Долина), "Карпати" (Кути), "Ураган" Черніїв, "Благо-Юність" Верхня, "Гарда" Калуш та 2 представника другої ліги – "Олімп" (Татарів), ФК "Снятин" (Снятин).

20 квітня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування й були затверджені пари команд стадії 1/4 фіналу розіграшу обласних кубкових футбольних перегонів.

Нагадуємо, господарем поля на всіх етапах, крім стадії 1/2 фіналу, стає команда, яка виступає в лізі, нижчій за рангом. Якщо зустрічаються команди однієї ліги, то господарем поля стає команда, яка отримала непарний номер при жеребкуванні.

Отже, за допомогою першого заступника голови обласної асоціації футболу Тараса Клима були сформовані наступні пари:

26 квітня (середа), початок о 14:00 год:

  • "Олімп" (Татарів) – ФК "Снятин" (Снятин)
  • МФК "Покуття" (Коломия) – "Ураган" (Черніїв)
  • "Гарда" (Калуш) – "Нафтовик" (Долина)
  • "Благо-Юність" (Верхня) – "Карпати" (Кути)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що стадія 1/4 фіналу кубкового турніру складається з одного матчу. У випадку нічийного результату призначається додатковий час (2 тайми по 15 хвилин без перерви). Якщо в додатковий час не буде забито м’ячів, то призначається серія 11-метрових ударів.

Жеребкування Кубку області
Жеребкування Кубку області
Жеребкування Кубку області
Жеребкування Кубку області

З результатами та календарем розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу