Новини :: Виконавчий комітет

|

У Всеукраїнських аматорських змаганнях з футболу візьмуть участь чотири команди Івано-Франківщини

У Всеукраїнських аматорських змаганнях з футболу візьмуть участь чотири команди Івано-Франківщини

На початку липня Комітет з проведення змагань обласної асоціації футболу провів організаційну нараду з представниками футбольних клубів, які виявили бажання взяти участь у Всеукраїнських аматорських змаганнях з футболу сезону 2023-2024 років. Матеріали наради були передані на розгляд Виконавчого комітету "ІФАФ", який відбувся 14 липня.

Згідно Регламенту обласних змагань з футболу, у чемпіонату України серед аматорських команд від Івано-Франківської області може брати участь не більше двох команд. Чемпіон області сезону 2022-2023 років ФК "Вільхівці", "срібний" призер – "Благо-Юність" та "бронзовий" призер – "Гарда" Калуш відмовилися від участі в чемпіонаті ААФУ.

Натомість прохання Футбольної академії «Прикарпаття» підтримати реалізацію амбітного проєкту і рекомендувати новостворену команду академії для участі в чемпіонаті ААФУ було членами Виконкому задовільнено. Адже вкрай важливо, щоб Прикарпатські футбольні таланти – вихованці академії – мали можливість проявити та реалізувати себе не тільки на обласному рівні, а й на Всеукраїнському.

Також Виконавчий комітет рекомендував володаря Кубка області сезону 2022-2023 років "Благо-Юність" Верхня та команди футбольних клубів "Пробій" Городенка і МФК "Покуття" Коломия, від яких були отримані відповідні листи, для участі в розіграші Кубка України з футболу серед аматорських команд сезону 2023-2024 років.

Комітет з проведення змагань
Комітет з проведення змагань
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу