Новини :: Футзал

|

Відбулося засідання організаційного комітету

Відбулося засідання організаційного комітету

27 жовтня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення обласних змагань з футзалу сезону 2023-2024 років. Оргкомітет мав визначитися з пропозиціями для команд-учасниць, які будуть озвучені на відповідній нараді перед початком змагань.

Попередньо підтверджуючі листи про участь у змаганнях надіслали 15-ть команд, з них 6-ть у першій лізі, а 9-ть – у другій. Але кількість учасників може змінитися. До 17:00 год. 2 листопада (останній день подачі заявок) команди можуть надати письмові підтвердження про участь у першій або другій лізі. Враховуючи різні чинники і фактори було ухвалено рішення про участь у кожній з ліг не більше 10-ти команд.

Систему проведення змагань (чемпіонат, першість, кубок, суперкубок) було прийняте рішення залишити минулорічну. У відповідності до географії учасників – провести атестацію залів.

Сезон 2023-2024 визначити як перехідний період без реєстрації гравців в Інформаційно-статистичній базі даних УАФ. У першу чергу в даному питанні мають бути зацікавлені керівники районних асоціацій футболу за футзальних команд.

Також на засіданні обговорювалися структура та система управління змаганнями з футзалу, фінансування (оренда залів, суддівство, нагороди, он-лайн трансляції матчів), арбітраж (проблеми з кількістю арбітрів, їх обізнаністю зі специфікою футзалу).

Нарада з командами учасниками обласних змагань з футзалу відбудеться в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу 3 листопада (п'ятниця) об 11:30 год.

Засідання оргкомітету
Засідання оргкомітету
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу