Новини :: Комітет арбітрів

|

В Івано-Франківську розпочала роботу школа футбольного арбітра

В Івано-Франківську розпочала роботу школа футбольного арбітра

18 березня в приміщенні офісу обласної асоціації футболу відбулось перше лекційне заняття для слухачів Івано-Франківської регіональної "Школи футбольного арбітра".

Мета діяльності "Школи футбольного арбітра" – популяризація та підвищення престижу професії арбітра і футбольного арбітражу в нашій країні. Кращі вихованці школи отримують можливість працювати не тільки на регіональних турнірах, а й навіть проводити матчі аматорської ліги, ДЮФЛ України або ПФЛ.

Школа щорічно поповнює місцевий корпус арбітрів своїми випускниками.

Відкрила заняття вступним словом директор "Школи футбольних арбітрів" в Івано-Франківській області арбітр ФІФА Анастасія Романюк. На занятті також був присутній заступник директора школи арбітрів Тарас Семанюк.

Навчання буде відбуватися щодня в понеділка по п'ятницю, початок занять о 17:00 год. Заплановано проведення теоретичних занять, на яких майбутні арбітри будуть вивчати методичні матеріали, переглядати відео футбольних матчів і оцінювати дії досвідчених колег.

Нагадуємо, що навчання в школі є безкоштовним, випускники будуть рекомендовані для проведення матчів чемпіонату та першості області, змагань обласної дитячо-юнацької ліги, а кращі арбітри будуть рекомендовані до проведення матчів Всеукраїнських змагань з футболу.

Долучитись до навчання ще можна, тому запрошуємо усіх хто хоче осягнути фах футбольного арбітра. Чекаємо на Вас!

Школа футбольного арбітра
Школа футбольного арбітра
Школа футбольного арбітра
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу