Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Василь Луцький: "Прикарпатське Різдво" - чудова нагода для дітей позмагатися і поспілкуватися між собою"

Василь Луцький: Прикарпатське Різдво - чудова нагода для дітей позмагатися і поспілкуватися між собою

Вже стало хорошою традицією відкривати календарний рік на Прикарпатті дитячим турніром "Прикарпатське Різдво". Змагання четвертий рік поспіль збирають в Івано-Франківську команди дитячо-юнацьких футбольних шкіл, клубів. Цього року Участь в турнірі, окрім місцевих прикарпатських команд, зголосилися взяти львів'яни, а також учасники із Одеси та Житомира.

Перед стартом змагань голова комітету дитячо-юнацького футболу Василь Андрійович Луцький розповів детальніше про турнір.

– З 9 по 11 січня в Івано-Франківську пройде вже традиційний турнір "Прикарпатське Різдво". Змагання проводитимуться в чотирьох вікових категоріях (2002 р.н. (Манеж КФВ) - 10 команд (Карпати-2, Юніор-2, прикарпаття-2, Адреналін Луцьк, Бурштин, Любава Одеська обл, Мукачево, 2004 р.н.(МФОЦ) - 10 команд (Юніор-2, Галичина-2, ФК Львів-2, Карпати, Прикарпаття, Опір, Дрогобич, 2005 р.н. (МФОЦ) 8 команд (Юніор, Карпати, Галичина, Прикарпаття, ДЮСШ Житомир, 2006 р.н. (МФОЦ) 8 команд - Юніор-2, Чорноморець Одеса, Галичина, Ніка, Прикарпаття, ОДЮСШ, ДЮСШ-3).

"Прикарпатське Різдво" - своєрідне відкриття року та проводиться з метою залучення дітей спортивних шкіл і клубів до гри в канікуряний період новорічно-різдвяних свят. Даний турнір - це чудова нагода для юних футболістів позмагатися, поспілкуватися між собою та познайомитися із прикарпаським краєм.

Церемонію відкриття заплановано провести 9 січня о 12:00 в манежі Коледжу фізвиховання. Матчі турніру проводитимуться як в манежі КФВ так і в Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі на вулиці Симоненка в Івано-Франківську.

Організовується вже четвертий рік поспіль "Прикарпатське Різдво" дитячим футбольним клубом "Юніор", наш комітет дитячо-юнацького футболу, а також Управління спорту Івано-Франківської ОДА і Івано-Франківський міський спорткомітет допомагають в проведенні змагань.